Fundstrat analistleri, yıl sonu Bitcoin fiyatı öngörülerini paylaştı!
Fundstrat analistleri, yıl sonu Bitcoin fiyatı öngörülerini paylaştı!

Fundstrat analistleri, yıl sonu Bitcoin fiyatı öngörülerini paylaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fundstrat kurucu ortağı Tom Lee, yapılan analizlere göre Bitcoin fiyatının yıl sonuna kadar 168.000 dolara ulaşması gerektiğini açıkladı. Kısa bir süre önce yayınlanan rapora göre Bitcoin fiyatının ABD borsasına sürülmesinin ardından yükselişine devam edeceğini söyledi. Tom Lee, diğer analistlerle birlikte Bitcoin konusunda yükselişini sürdürüyor.

Wall Street stratejisti, daha önce yıl bitmeden fiyatın en az 100.000 dolara ulaşacağını tahmin ettiğini açıklamıştı. Wall Street stratejisti düşüncesini yineliyor ve hatta Bitcoin beklentilerini artırıyor.

Rapora göre, yükselişin temel sebebi, ABD’de işlem gören Bitcoin vadeli ETF’leri olacak Fundstrat, ProShares Bitcoin Strategy ETF’nin ve düzenlenmiş borsalarda işlem yapmaya başlayan diğerlerinin, alım satımlarının ilk yılında rekor girişler görmelerini bekliyor. Bunun nedeni, yatırım aracının uzun süredir yüksek talep görmesi ve daha fazla yatırımcının aracılık ve emeklilik hesapları aracılığıyla Bitcoin’e maruz kalmasına izin vermesi. Yatırımcılardan gelen artan talep ile Bitcoin fiyatı ağ etkinleriyle yükselerek dengeye ulaşması bekleniyor.

Bitcoin için benzer bir fiyat hedefi öngören bir başka analistlerden biri de dünya çapında benimsenme arttıkça BTC fiyatının artacağını düşünen Skybridge Capital CEO’su Anthony Scaramucci.

Bitcoin ETF’leri etkileyici performanslara sahipti, ancak bazı analistler kripto paranın düşüşe geçeceğine inanıyor. SEC, kripto para ETF’lerinin yıllarca reddedilmesinden sonra, yatırım araçlarının onaylarını aldı. Geçen hafta, ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO) büyük ilgi ve etkinlikle piyasaya sürüldü. ETF, yönetim altındaki varlıklarda sadece iki gün içinde 1 milyar doları aştı. Aynı gün içersinde günlük 1 milyar doları aşan işlem hacimlerine sahipti. Piyasaya sürülen ikinci Valkyrie Bitcoin Strategy ETF (BTF), önemli ölçüde daha az aktivite ile piyasaya sürüldü.

Performanslarına rağmen, pazar için önemleri hakkında sorular sorulmuştur. ETF’lerin fiziksel Bitcoin’lerle değil, Bitcoin’i takip eden vadeli işlem sözleşmeleriyle desteklenecek şekilde yapılandırılması, Dallas Mavericks’in milyarder sahibi Mark Cuban’ın yanı sıra önemli kişilere tarafından piyasa için en iyisi olmadığı için eleştirildi.

Bazı analistler, Bitcoin için açıkça düşüş eğilimi olduğunu düşünüyor. Fidelity Investments Küresel Makro Direktörü Jurrien Timmer’a göre, Bitcoin fiyatının 100.000 dolara ulaşması için iki ile üç yıla ihtiyacı var.

Bununla birlikte, Bitcoin etkileyici rallisine devam edecek gibi görünüyor. Kripto para birimi 20 Ekim tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 66.930 doları belirledi. Şu anda son 24 saatte %1,68 düşüş ve bu ay %45,8 artışla 61.000 doalr seviyesinden işlem görüyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin