Shiba Inu fiyat düşüşlerinden sonra Coinbase'de en çok işlem gören üçüncü kripto para oldu
Shiba Inu fiyat düşüşlerinden sonra Coinbase'de en çok işlem gören üçüncü kripto para oldu

Fiyatı düşse de zirvelere oynuyor: Shiba Inu’dan önemli istatistik!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, Ekim ayında ve bu ayın başlarında piyasadaki en dikkat çeken kripto paralardan biri oldu. Ancak şimdi, SHIB’nin Coinbase’deki ticaret hacimlerindeki son düşüşün kanıtladığı gibi, SHIB değer kaybediyor gibi görünüyor.

19 Kasım’da sona eren haftanın Coinbase hacimleri, SHIB rallisinin soğumaya başladığını gösteriyor.

Shiba Inu, Bitcoin ve Ether’in altına düşüyor

Shiba Inu, Coinbase’deki toplam cironun yaklaşık %6,72’sini oluşturuyor. İşlem hacmi açısından borsada önde gelen iki kripto para Bitcoin (BTC/USD) ve Ethereum (ETH/USD) oldu. Geçen hafta paylaşılan istatistiklerden önce SHIB, Coinbase’de en çok işlem gören kripto paraydı.

Kasım ayının ilk haftasında, SHIB’nin Coinbase’deki işlem hacimleri %25, 11 Kasım’da sona eren haftada ise işlem hacimleri %16,6 olarak gerçekleşti. Ekim ayının ikinci haftasından bu yana Coinbase’de en çok işlem gören kripto para olarak en üst sıradaki yerini korudu.

Haftalık bültende Coinbase, “Hacim dağılımı açısından, BTC ve ETC en üst sıraları geri alırken, ‘memecoin’ çılgınlığı soğudu ve SHIB şimdilik üçüncü sırada” dedi.

Bununla birlikte, SHIB halen piyasadaki diğer şaka tabanlı paralardan daha iyi performans gösterdi. Halen Solana, Polkadot ve Polygon’dan daha fazla yatırımcı çekiyor.

SHIB, artan bireysel ilgiden faydalandı

SHIB, Ekim ayının ikinci yarısında ivme kazandı. Ay boyunca önemli ölçüde yükseldi ve 28 Ekim’e kadar, aylık %830’luk bir kazancın ardından tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00008894 dolara ulaştı.

Şaka tabanlı kripto paranın Ekim ayında elde ettiği kazanımlara, perakende yatırımcıların akışı neden oldu. Ancak yükseliş rallisi sırasında büyük kazançlar elde eden bazı yatırımcıların varlıklarını elden çıkarmaya başlamasının ardından Kasım ayına düşüşle başladı.

Şu anda, SHIB’nin düşüşleri sadece zayıflayan ilgiden değil, aynı zamanda daha geniş pazardaki bir durgunluktan da geliyor. Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolardan düştü ve yaklaşık 56.000 dolardan işlem görmeye başladı. Bu, kripto para için aylık en düşük seviye ve çoğu kripto paranın kırmızı bölgede işlem görmesine neden oluyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin