featured
Arweave yükselecek mi, düşecek mi?

Fiyatı dip yapan bu altcoin için dipten alım fırsatı mı? Yoksa düşüş sürer mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 5 Kasım’dan bu yana 90 dolardan 55 doların altına dek düşen Arveawe, 59 dolardan işlem görüyor. Bazı analistler, AR’nin dipten alım fırsatı sunabilecek nadir kripto paralardan biri olabileceğine inanıyor. Bazıları ise bugünlerde alınmaması gerektiğini düşünüyor. Peki hangisi doğru?

Kripto para piyasası baskı altında. Bitcoin bugün 59 bin doların altına düştü. Arveawe fiyatı önümüzdeki günlerde daha da zayıflayabilir.

Arweave nedir?

Arweave, dosyaları dağıtık bir bilgisayar ağında depolamayı amaçlayan ve kullanıcılarının verileri sonsuza kadar gerçekten depolamasını sağlayan bir projedir. Arweave, Filecoin ve Sia gibi diğer merkezsiz depolama platformlarına çok benzer ve topluluğu tarafından oluşturulup işletilmektedir.

Arweave, verilerini bir blok grafiğinde saklar ve her blok, Arweave’de Bitcoin’den farklı olan önceki iki bloğa bağlanır. AR tokeni, Arweave’in yerel para birimidir ve dolaşımdaki AR tokenlerinin sayısının 66 milyonla sınırlı olduğunu belirtmek önemlidir.

Arweave, verileri sürdürülebilir bağışlarla destekler ve Arweave’de veri depolamak isteyen kullanıcılar, dağıtık veri depolaması için ödeme yapmak adına AR tokenleri satın almalıdır.

AR token son dönemde nasıl bir performans gösterdi?

Arweave’in yerel AR tokeni, Kasım ayının ilk işlem günlerinde etkileyici bir kazanç elde etti ve 90 doların üzerinde rekor bir seviyeye ulaştı. O zamandan beri fiyat düştü ancak yine de arka planda iyi şeyler oluyor.

Kripto para piyasası bugün büyük bir düşüş yaşadı. Arweave fiyatı kolayca 50 dolar seviyesinin altına gerileyebilir ve muhtemelen bu kripto para birimini satın almak için en iyi zamanda değiliz.

69.000 dolarlık zirvesinden sonra düşen Bitcoin şu anda %12’den fazla gerilemiş durumda ve önümüzdeki günlerde kripto para piyasası için daha fazla düşüşle karşılaşabiliriz.

İngiltere Merkez Bankasının finansal istikrardan sorumlu başkan yardımcısı Jon Cunliffe şunları söyledi:

En büyük kripto varlığı olan Bitcoin en büyük riski taşır. Düzenleyicilerin birincil endişesi olan kripto para birimi oynaklığı, geleneksel finans piyasasına taşabilir.

Arweave (AR), 5 Kasım’dan bu yana 90 dolardan 55 doların altına düştü ve şu an 59 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin fiyatı 55.000 dolarlık destek seviyesinin altına düşerse, tüm kripto para piyasası üzerinde daha fazla baskı yaratacaktır.

Arweave (AR) için 50 dolarda güçlü bir destek bulunuyor ve fiyat bunun altına düşerse, bir sonraki fiyat hedefi 40 dolar veya daha aşağısı olabilir.

Öte yandan, fiyat 80 doların üzerine çıkarsa, bu güçlü bir “al” sinyali görebiliriz ve 90 dolar direnç seviyesine giden yolumuz açık görünüyor.

Özet

Kripto para piyasası baskı altında kalmaya devam ediyor; Bitcoin bu Salı 59.000 dolar seviyesinin altına düştü ve bu da Arweave (AR) fiyatını olumsuz etkiledi. Arweave’in fiyatı kolayca 50 dolar seviyesinin altına düşebilir ve muhtemelen kripto para birimine yatırım yapmak için en iyi zamanda değiliz.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin