featured
Bir haftada 2x yapan altcoin yükselmeyi sürdürebilecek mi?

Bir haftada 2x yapan bu altcoin yeniden roketlemeye hazırlanıyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında çalkalanma devam ediyor. Nesnelerin İnterneti teknolojisine odaklanan Blockchain altyapı projesi IoTex’in yerel kripto para birimi IOTX, ilk 100’de son yedi gün içinde en çok kazanan coin olmayı başardı.

CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre 72. sırada yer alan token, son yedi günde %111 kazançla 0,21 dolardan işlem görüyor. Aynı dönemde, WAX %61,6 artışla ikinci sırada yer aldı.

Özellikle IOTX’in değeri, ekibin 10 Kasım’da DeFi Live etkinliğinde bir açılış konuşması yapacağının ortaya çıkmasından sonra Kasım ayında yükselmeye başladı. 0,25 dolarda zirve görüldü.

Ayrıca ralli, önemli kullanım durumlarının eklenmesinin yanı sıra ağdaki gelişmelerden de ilham aldı. Son zamanlarda ekip, Travala.com ve NOWPayments ile bir ortaklık duyurdu.

Fiyat, IoTeX geliştirme ekibinin Nesnelerin İnterneti için gizlilik merkezli bir Blockchain platformu oluşturduğuna dair bir duyuru üzerine de yükseliş yaşadı. Yeni güncellemenin cihazlar, insanlar ve uygulamalar arasında yeni iş birliği ve veri alışverişi için merkezsiz bir “güven dokusu” oluşturması bekleniyor.

IOTX fiyat grafiği

Ayrıca IOTX, Chainlink’in yakında IoTeX’i entegre edeceğini açıklamasının ardından tırmanış gördü. Chainlink’in büyük bir kripto para topluluğu olduğu düşünülürse, gelişme IOTX için son derece pozitif olarak yorumlanıyor.

Artan IoTeX değeri, platforma katılan kullanıcı sayısıyla da ilişkilendirilebilir. Son 28 gün içinde IoTeX aktif kullanıcı sayısı %4.608 gibi olağanüstü bir artış yaşadı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin