Ethereum ve Shiba Inu yükselecek mi? Yanıtı bu teknik analizde!
Ethereum ve Shiba Inu yükselecek mi? Yanıtı bu teknik analizde!

Ethereum ve Shiba Inu yükselecek mi? Yanıtı bu teknik analizde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasada görünüm hareketli. Ethereum ve Shiba Inu gibi dikkate değer altcoinler 26 Kasım’da son bir ayın en düşük seviyelerine indi. Yakın vadeli teknik göstergeler de bu düşüş eğilimini teyit etti. Peki Ethereum ve Shiba yükselecek mi? Ayrıntılara bakalım.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Bitcoin’in geri çekilmesiyle bağlantılı olarak ETH, 10 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra yükseliş rallisini durdurdu. En büyük altcoin, 22 Eylül’den itibaren %61’in üzerinde yatırım getirisi kaydetmişti ve 4.868 dolarda ATH yapmıştı.

Ardından, boğalar satış baskısına karşı koyamadığı için ayılar 10 Kasım’dan itibaren %19’un üzerinde bir düşüşü tetikledi ve ETH 26 Kasım’da son bir ayın en düşük seviyesine ulaştı.

Sonuç olarak fiyat hareketi yukarı kanalı kırdıktan sonra simetrik bir üçgen (sarı) gösterdi ve geri çekildi. Boğalar bir kopuşa neden olsa da rallilerini sürdüremediler.

Son 48 saat içinde %9,8’lik bir kayıp gören Ethereum bu haberin yazıldığı sırada ardından 4.108 dolardan işlem görüyor. RSI 45 seviyesinde ve bazı canlanma işaretleri gösteriyor. DMI gözle görülür bir şekilde düşüş eğilimi gösterirken, MACD yakın vadede düşüş gücünün azaldığını ima etti.

Shiba Inu (SHIB) fiyat analizi

Simetrik üçgenin (sarı) kırılmasının ardından, SHIB 5 Kasım’dan itibaren aşağı kanal (beyaz) arasında istikrarlı bir şekilde geriledi.

Şaka tabanlı para birimi, 28 Ekim’de ATH yaptığından beri değerinin yarısından fazlasını kaybetti. Kâr alma trendi tüm hızıyla devam ederken, kripto para sırasıyla %43,4 ve %19,4 aylık ve haftalık düşüş gördü. Sonuç olarak SHIB 26 Kasım’da bir ayın en düşük seviyesine ulaştı.

0,000035 dolar, boğaların daha fazla kırılmayı önlemek için desteklemesi gereken çok önemli bir nokta haline geldi.

Bu haberin yazıldığı sırada SHIB 0,00003811 dolardan işlem görüyor. Kısa vadeli teknik göstergeler karışık işaretler veriyor. RSI, kısa süre önce ayıları tercih ediyordu ama şimdi yana doğru hareket ediyor. Ayrıca DMI da ayılardan yana. Ancak ADX zayıf bir yön eğilimi sergiliyor. Yine de Squeeze Momentum göstergesi, düşük volatiliteye sahip bir sıkma aşamasını gösteren siyah noktalar gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin