Ethereum Kasım ayında 5.000 doları görebilecek mi? Bu özellik sayesinde mümkün olabilir
Ethereum Kasım ayında 5.000 doları görebilecek mi? Bu özellik sayesinde mümkün olabilir

Ethereum 200 milyar dolarlık kulübe katılıyor – sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, Novartis ve AT&T gibi şirketleri geride bırakarak 200 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı.

Ethereum’un piyasa değeri

Ethereum (ETH) 2021’de %150 arttı ve piyasa değeri 200 milyar doların üzerine çıktı.

Yatırımcılar, özellikle de geleneksel sektörden gelenler, kazançların, satışların önemini ortaya koymak için bir şirketin piyasa değerini dikkate alıyor. Bu arada, bir kripto para birimi birden fazla kullanım durumu ile değerlendirirken, potansiyelini ölçmek için tek bir ölçüm bulunmuyor. Ethereum, ETH ağına erişmek için gereken token olarak çalışırken aynı anda dijital bir değer deposu görevi görüyor.

Farklı sınıfların varlıklarını yan yana karşılaştırmanın yararları tartışmalı olsa da, piyasa değeri emtialar, hisse senetleri ve yatırım fonları için aynı şekilde çalışır. Ortalama işlem hacminin yanı sıra, işlem için etkin bir şekilde mevcut olan serbest dolaşım miktarı da dahil olmak üzere bir varlık boyutunu analiz etmek için genellikle bazı ek ölçümler kullanılır.

8marketcap.com’a göre, Ethereum’un piyasa değeri kısa süre önce Novartis ($ NVS), AT&T ($ T) ve Cisco ($ CSCO) değerlerini geçti.

Şirketlerin değeri

İsviçre merkezli Novartis International AG’nin kökeni 1857 yılına dayanıyor. 110.000’den fazla çalışanıyla ilaç üreticisi 2020’de 8,1 milyar dolarlık net gelir elde etti.

Dahası, şirketler, Ethereum’un sabit tedarik takviminin aksine, ek hisse oluşturma riskiyle karşı karşıyadır. Vergiler, yükümlülükler ve potansiyel hükümet kontrolü konusunda da benzer sorunlar ortaya çıkıyor. Bununla birlikte, merkezi olmayan protokoller bu tür risklerden daha fazla yalıtılmıştır. Bu nedenle çok daha yüksek bir değerlemeyi haklı çıkarıyor.

Cisco Systems’a Ekim 2020’de bir patent ihlali davasında 1,9 milyar dolarlık ödeme emri verildi. Ocak 2021’de AT&T,’ye Seattle’daki bir şirket tarafından en az 1,35 milyar dolarlık tazminat davası açıldı.

Sonuç olarak, çeşitli varlıkların piyasa değerlerini karşılaştırmak mantıklı olsa da, kripto para birimlerinin tamamen teknolojik yapısı çok daha geniş bir artı sağlıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin