featured

Ether fiyat analizi: 5K için hareket başladı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinlerin lider para birimi Ethereum, son günlerde yaptığı çıkışla dikkat çekiyor. Ether’in, 4.550 dolarlık direncin üzerinde hızla fiyatlandığını görüyoruz. Şu an 4.700 dolar üzerinde işlem görmeye devam ediyor. Ether fiyat analizi için yakın vadede daha da hız kazanabileceğini söyleyebiliriz.

Ethereum, 10 Kasım Çarşamba günü yaşadığı zirveye yakın konumda geziniyor. Bir önceki ATH seviyesine yaklaşan ETH, ilk olarak burayı kırmak isteyecektir. Yaptığı zirveden sonra yaklaşık yüzde 20 kayıp yaşayan 3.900 dolara kadar yaklaşmıştı. Ancak buradan aldığı tepkiyle birlikte çabuk toparlandı.

27 Kasım Cumartesi günü yeşil mum rallisine başlayan Ether, peş peşe 4 mum yeşil kapanışa imza attı. Günlük mumlar istikrarlı bir ilerleyiş sürdürüyor. Bugün yine yeşil mumla güne başlayan Ethereum, 4.700 doların biraz üzerinde işlem görüyor.

Ether fiyat analizi

Ethereum, önemli olarak kabul edilen 4.500 dolarlık destek bölgesini geçti. Yükseliş emaresi için 4.600 doların üzerinde kalması ise önemli oldu. 100 saatlik basit hareketli ortalamanın fazlasıyla üzerinde hareket ediyor. Ether fiyat analizi için yakın vadede 4.650 dolar desteği üzerinde kalması gerekli.

Saatlik grafikte ise ETH/USD paritesi 4.560 doların üzerinde kalarak yükselen kanalın üstünde kırılım gerçekleştirmiş oldu. 4.700 doları geçerek ETH, son haftaların en yüksek seviyesine doğru yelken açtı.

Yükselişin ardından düşük bir düzeltme yapan Ethereum, 4.350 dolardan 4.770 dolara yukarı yönlü %23,6 Fib formasyonun geri çekilme seviyesi üzerinde işlem görüyor. Günlük yapacağı 4.800 dolarlık kapanış ise yeni bir artış ve zirvenin habercisi olabilir. Bu durumda 5K noktası yeniden masaya gelebilir.

Ethereum destek/direnç seviyeleri

Ether fiyat analizi verilerine göre önemli destek seviyeleri bulunuyor. ETH için ana destek seviyesi 4.550 dolar civarında bulunuyor. Aha aşağıda ise 4.400 dolar baz alınabilir. Direnç bölgesi 4.775 dolar seviyesinde yer alıyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin