Ethereum 2.0, Bitcoin'i Geçebilir, Messari analisti tahmini
Ethereum 2.0, Bitcoin'i Geçebilir, Messari analisti tahmini

ETH 2.0’da son durum: Her gün ne kadar ETH stake ediliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ETH 2.0 lansmanı, 1 Aralık’ta Beacon zincirinin başlamasıyla çok yıllı sürecin ilk aşamasına geçti. Yeni hisse ispatı tabanlı ethereum ağı, kripto ekosistemi gündemini bir hayli meşgul etti. Çünkü çoğu kişi bunu blockchain ölçeklenebilirliği alanında bir devrim olarak görüyor. ETH 2.0 ağı tamamen işlevsel hale geldiğinde on binlerce işlemi işleyebilecek.

PoS tabanlı bir ağ istifleme hizmetleri olmak, platformda herkes için mevcut olacak. ETH 2.0, stake edilmiş tokenlerin olası getirilerini yayınladığında çoğu etkilenmedi, ancak bu ETH meraklılarını tokenlerini stake etmekten caydırmadı. Toplam hisseli ETH miktarı, zamanında bir işaret zinciri başlatmak için gereken eşik miktarının iki katından fazla 1,2 milyona ulaştı.

ETH 2.0 Staking sözleşmesindeki toplam ether miktarı, hâlihazırda Ethereum’un toplam piyasa değerinin % 1’ini aştı. Şu anda, hisse sözleşmelerine 40 bin ETH/gün gibi şaşırtıcı bir oranda eklenen ETH sayısı 22,5 milyon doların üzerinde.

ETH 2.0 etrafında coşku devam edecek mi?

Defi’den yeni sözleşmelere de sürekli bir Ether girişi olmasına rağmen ETH 2.0’daki stake etme ödülü en iyiler arasında değil. Yeni-PoS ağının, Ethereum ekosistemini, özellikle Defi‘yi yeni zirvelere çıkarması bekleniyor. 2020’nin en büyük başarı hikâyelerinden biri olarak kabul edilen Defi, zirvede Ethereum’da birçok ağ tıkanıklığına da yol açtı. Yeni ağ, Defi’nin çok hızlı bir şekilde ölçeklenmesine ve pazarını ve hizmetlerini daha da genişletmesine yardımcı olacak.

Birçok kripto savunucusu, ETH2.0’ı her zaman ethereum kullanıcıları için vaat edilen süper bilgisayar olarak görüyor ve bunlardan biri Gemini kripto borsasının kurucu ortağı Tyler Winkelov. Tyler, şu anda Bitcoin’in geçtiğimiz ayki devasa ralliden dolayı çoğu kişinin onu aradığını ancak önümüzdeki yıllarda herkesin dikkat etmesi gereken odak noktasının ETH2.0 olması gerektiğini söyledi.

Şu anda ETH2.0’ın oluşturduğu olumlu atmosfer anlaşılabilir bir durum, ancak ağın bağımsız ve tam olarak işlevsel hale gelmesinin en az iki yıl alacağını da unutmamak gerekir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin