ETH 2.0'a kilitlenen toplam Ethereum 6 milyar doları geçti:
ETH 2.0'a kilitlenen toplam Ethereum 6 milyar doları geçti: "ETH için heyecanlı bir döneme giriyoruz!"

ETH 2.0’a kilitlenen toplam Ethereum 6 milyar doları geçti: “ETH için heyecanlı bir döneme giriyoruz!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un arzının %3’ünden fazlası ETH 2 yatırım sözleşmesinde kilitlenmiş durumda. ETH 1850 dolara ulaştı ve bu şimdi kilitlenmiş 6,37 milyar dolar değerinde ETH’ye tekabül ediyor.

Ethereum fiyatı da yükselişte

Blokzincirine her gün yaklaşık 670 yeni onaylayıcı eklenirken toplamda 107.000’den fazla aktif onaylayıcı var. ETH 2 ölçeklenebilirliğe doğru ilerlemeye devam ederken, ETH’nin fiyatı da bugün erken saatlerde 1.800 doların üzerine çıktı.

Popüler Ethereum taraftarı Anthony Sassano son blogunda, “Birçoğumuz yükselen bir ETH fiyatına, Ethereum ağının temellerine değer verdiklerine ve sonunda fiyatlandırdıklarına dair piyasadan bir sinyal alıyoruz.” dedi.

Heyecan verici bir dönem geliyor

Ona göre, Ethereum topluluğunun büyük bir şekilde kutlayacağı bir sonraki önemli şey, Optimism, Arbitrum ve Immutable X gibi çeşitli 2. katman çözümlerinin konuşlandırılması ve benimsenmesi.”

“Yakında, EIP-1559 dağıtıldıktan sonra ne kadar ETH’nin yakıldığını izleyebileceğiz. ETH’de çok heyecan verici zamanlar çok yakında!”

Bu güncellemelerin planlanmış bir lansman tarihi de var. En son güncelleme 14 Nisan 2021’de yayına girmesi beklenen Ethereum’un Berlin yükseltmesi olacak.

Ethereum geliştiricisi Tim Beiko’nun bir bloguna göre, aylarca süren planlamadan sonra, Berlin yükseltmesi 12.244.000 blokta Ethereum ana ağında yayınlanmaya hazır. Berlin yükseltmesi ayrıca Ethereum ağına dört EIP getiriyor.

Geliştirici, blok zinciri sistemlerinin merkezsiz doğasının bir ağ yükseltmesini daha zor hale getirdiğine dikkat çekerek, “bir blok zincirindeki ağ yükseltmelerinin toplulukla ve çeşitli Ethereum istemcilerinin geliştiricileriyle işbirliği ve iletişim gerektirdiğini belirtti.

Node operatörlerinin ve madencilerin, ağın en son sürümüne katılmak için istemcilerinin en son sürümünü indirmeleri gerekli.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin