Ethereum pice USD: Ether yükseldi, short işlemler kan banyosu yaşadı!

En iyi stratejist, Ethereum’un büyük dönüşü öncesi nasıl bir yol izleyeceğini söyledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yaygın olarak takip edilen bir kripto analisti ve yatırımcı, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’un (ETH) büyük bir geri dönüşü başlatmadan önce önümüzdeki aylarda Bitcoin’in (BTC) bir adım gerisinde olmasını beklediğini söyledi.

Credible, 331.300 Twitter takipçisine, önemli açıklamalar yaptı. Stratejist, önümüzdeki birkaç ay içinde en büyük iki kripto varlığının nasıl performans göstereceğini tahmin etti. Bunun için Ethereum’un Bitcoin (ETH/BTC) karşısındaki grafiğiyle ilgili öngörüsünü paylaştı.

Kripto strateji uzmanına göre, ETH/BTC çiftinin önümüzdeki iki ay içinde değerinin yaklaşık %30’unu kaybettiğini görüyor ve bu da Bitcoin’in kısa ve orta vadede Ethereum’dan daha iyi performans göstereceğini gösteriyor.

Stratejist, Ethereum/Bitcoin paritesini değerlendirdi

Credible’ın grafiğine baktığında, ETH/BTC’nin Temmuz ayına kadar yaklaşık 0.048 BTC’ye (1.435 $) düzeltme yaptığını ve yılın sonuna doğru bir dip noktası oluşturmadan ve 0,09 BTC’ye (2.691 $) güçlü bir ralli başlatmadan önce gördüğünü görüyor. Sonrasında şu açıklamayı yaptı:

“BTC düştü, ancak ETH/BTC hala bozulmadı. ETH/BTC’nin kırmızı çizgiye ulaşmasını bekliyorum. Ancak BTC’deki kapitülasyon bunu yapmadıysa, ne yapacak? Bana göre, BTC’deki bu düşüş bizim ‘büyük’ pompamız veya çöplüğümüz değil. Bu beşinci dalgamızın habercisi.”

Credible, Ethereum’un önümüzdeki aylarda Bitcoin’den daha düşük performans göstermesine neden olabilecek şeylere ilişkin olarak, BTC’nin beşinci dalgasına, kral kriptosunu tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkarabilecek son bir ralliye hazırlandığına inanıyor. Credible,

“Şu anda BTC hakimiyeti hakkındaki düşüncelerim şu şekilde; BTC, son beşinci dalga dürtümüzün ilk aşamalarında daha iyi performans gösteriyor. Altlar, bundan sonra gösteriyi BTC zirvesi olarak çalıyor. Hakimiyet, her şey bitmeden yeni bir rekoru tüm zamanların en düşük seviyesine çıkarıyor.” 

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin