En büyük 2. madencilik havuzu, ETH madenciliğini sonlandırıp bu altcoin'e geçiyor! İşte nedeni
En büyük 2. madencilik havuzu, ETH madenciliğini sonlandırıp bu altcoin'e geçiyor! İşte nedeni

En büyük 2. madencilik havuzu, ETH madenciliğini sonlandırıp bu altcoin’e geçiyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük 2. Madencilik havuzu ETH madenciliğini sonlandırırken yerine Ethereum Classic’i tercih ediyor. Yapılan resmi açıklamadan Ethereum Birleştirmeden sonra 10-20 Eylül arasında ETH madenciliğini sona erdireceğini söyledi. Dönem içindeki tüm ETH ödülleri, Birleştirmeden sonra ödeneceğini açıkladı. Diğer taraftan Birleşmeden sonra havuzunu ETC, RVN, CFX ve diğer madeni paraları çıkarmak için kullanmaya davet ediyor. Madenciler, 30 Eylül’e kadar Ethereum Classic (ETC) madenciliğinde sıfır komisyon ücretinden yararlanabilecek.

F2Pool, Birleşmeden sonra ETC’ye geçiş yapacak

F2Pool, 2. en büyük ETH madencilik havuzu ve en iyi ETC madencilik havuzu konumunda. F2Pool, 7 Eylül’de yaptığı açıklamada, Birleştirmeden sonra, Ethereum PoW’dan PoS’a geçeceği için madencilik havuzunun ETC madenciliğini destekleyeceğini açıkladı.

Ethereum Foundation’a göre, Birleşmenin 10-20 Eylül arasında gerçekleşeceği tahmin ediliyor. F2Pool, Birleştirme ile ETH madenciliği sona erene kadar normal şekilde çalışmaya devam edecek. Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’e göre, Birleşme büyük olasılıkla 13-15 Eylül arasında gerçekleşecek.

“Birleşmeye doğru sadece 1 adım, ETH havuzumuz, TTD madenciliğin sonunu tetikleyene kadar her zamanki gibi mevcut olacak. Madenciliği yapılan ETH’nin son ödemesini almak için cüzdanınızı iki kez kontrol etmeyi unutmayın!”

Ayrıca F2Pool, süreçle ilgili herhangi bir sorunu önlemek için Birleştirme sonrasında madencilere ETH bakiyesini ödemeye karar verdiğini açıkladı. Madencilerin, hesaplarına geçerli bir cüzdan adresi ekleyip eklemediklerini onaylamaları gerekiyor. Ayrıca madenciler, farklı madencilik hesapları için farklı adresler belirleyebilir.

F2Pool madencileri Birleştirmeden sonra ETC, RVN, CFX ve diğer madeni paraları çıkarmaya davet ediyor. Madencilik havuzu ayrıca 30 Eylül’e kadar ETC madenciliği için “Sıfır” komisyon ücreti sunduğunu açıkladı.

Ethereum Classic fiyatı 50 dolara ulaşabilir

Topluluğun ve madencilerin Ethereum Classic (ETC) desteği, ETC fiyatında güçlü bir ivme yarattı. Ayrıca, en iyi madenciler herhangi bir Ethereum hard fork desteğini geri çevirdi.

ETC fiyatı son 2 ayda %200’ün üzerinde ralli yaparak 14 dolardan 45,51 dolara yükseldi. Som 24 saatte fiyat %15 oranında düştü ve 34,31 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, Ethereum Classic güç göstermeye devam ediyor Birlşmeden sonra 50 doalr seviyesine kadar çıkabilir. Aslında, deflasyon mekanizması nedeniyle Birleştirmeden sonra Ethereum fiyatı da düşebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin