Elon Musk hamlesi bir altcoin’i daha uçuşa geçirdi! Roket gibi fırladı, iki katına çıktı
Elon Musk hamlesi bir altcoin’i daha uçuşa geçirdi! Roket gibi fırladı, iki katına çıktı

Elon Musk kripto para mı çıkarıyor? Marscoin yolda olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk’ın Twitter’dan yaptığı son paylaşım, Dogecoin’in Mars’taki tek para birimi olmayabileceğini gösteriyor gibi görünüyor. Tesla, Bitcoin’i ürünleri için bir ödeme seçeneği olarak görüyor ve Mars’a uygun bir finansal sistem oluşturmak istiyor olabilir. İsminin ise “ElonCoin” veya “MarsCoin” olma ihtimali var.

Marscoin yolda mı?

MarsCoin, Mars gezegeninin ana para birimi olarak lanse ediliyor. Binance CEO’su, son zamanlarda Musk ile yaptığı bir görüşmede bunu “MarsCoin” olarak adlandırdı. Elon, Mars’ta kullanılacak dijital para birimini piyasaya sürme niyetinde olabilir.

Söz konusu diyalog bir takipçinin Musk’ın en son tweetine yanıt vermesiyle başladı. Kendisi büyük DogeCoin sahiplerini DOGE’lerini satmaya çağırmıştı. Hatta Musk, “Doge sahipleri hesaplarını kapatmaya ve satış yapmaya hazırsa dolar olarak ödeme yapacağını” söyleyecek kadar ileri gitti. Amacı, büyük DOGE sahiplerinin neden olduğu konsantrasyon nedeniyle DogeCoin dağıtımındaki tıkanmaydı. Musk h zaman Dogecoin’in ateşli bir hayranı ve destekçisi oldu ancak tıkanma onu Dogecoin yatırımı yapma konusunda isteksiz kıldı.

“Ancak gerekliyse olur…”

Takipçi, Musk’ın bu yeni para birimini, varlığın çoğunluğuna sahip olmayan mevcut Dogecoin sahiplerine sunabileceğini öne sürdü. Bu şekilde büyük DogeCoin sahiplerinin daha zengin olmasının da önüne geçilebilecek. Hatta sonrasında Musk, kendisini MarsCoin’in dünya üzerindeki değerini geliştirmeye adayabilir.

Yorumlar Tesla’nın CEO’su tarafından iyi karşılandı. Buna cevabı basitçe “ancak gerekliyse…” oldu. Dünyanın en zengin adamı olan Musk, böyle bir hamleyle kripto pazarında çok fazla tanınabilir. Fintech dünyasıyla bağları da bu geçişi neredeyse kusursuz hale getirebilir. Bu yaşanırsa potansiyel olarak Musk’ı şu anda olduğundan çok daha zengin bir konumda görebiliriz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin