Dün CFTC soruşturmasıyla sarsılan BNB 15. yakıma hazırlanıyor: Peki yakım ne zaman?
Dün CFTC soruşturmasıyla sarsılan BNB 15. yakıma hazırlanıyor: Peki yakım ne zaman?

Dün CFTC soruşturmasıyla sarsılan BNB 15. yakıma hazırlanıyor: Peki yakım ne zaman?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance CEO’su CZ, 15’inci BNB yakımının yaklaşık bir ay içinde gerçekleşeceğini duyurdu. CZ, bir sonraki yakımın ne zaman gerçekleştirileceğine dair Twitter’dan gelen bir soruya yanıt olarak bir tahmin bildirdi. Aşağıdaki tweet’te bu konuşmayı görebilirsiniz.

https://twitter.com/cz_binance/status/1370629073169383426

Dün, Binance’in Amerikalıların platformda işlem yapmasına izin verip vermediğine yönelik CFTC tarafından soruşturma açıldığının duyurulmasıyla kripto sektörü sarsıldı. Soruşturma haberinin hemen ardından BNB, %14 düşüşle 247 dolara geriledi.

Dikkat edilmesi gereken nokta, CFTC’nin Binance’i herhangi bir yanlış yapmakla suçlamadığı ve soruşturma haberleri abartılmış olabilir. CZ, kripto yatırımcılarının aşağıdaki tweet’te görüldüğü gibi olayın FUD olduğunu anlayacaklarına dikkat çekti.

Yazım sırasında Binance Coin dünkü düşüşten kurtuldu ve 268 dolardan işlem görüyor. Binance Coin’in dayanıklılığı, Binance’in ABD yönetmeliklerine uyarken ABD’li kullanıcılara hizmet vermek için Binance.US’i başlatarak böyle bir CFTC soruşturması olayını hafifletmekte hızlı olduğu gerçeğine bağlanabilir.

Ayrıca, koronavirüsün bir pandemi olarak ilan edilmesi sonucunda BNB’nin geçen yıl 12 Mart’ta 6,40 dolara kadar düştüğü belirtilmeye değer. 6.40 dolarlık dip noktası ve BNB’nin 268 dolarlık şu anki fiyatının karşılaştırılması, Binance Coin’in değerinin bir yılda 41.875 kat arttığını ortaya koyuyor.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin