Binance CEO'su altcoin listelemesi için sordu;
Binance CEO'su altcoin listelemesi için sordu;

Binance yöneticilerinden CFTC araştırmasına yanıt gecikmedi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ateş altındaki Binance yöneticileri, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun, kripto para borsasını araştırdığına dair çıkan haber üzerine konuştu.

Bugün ABD piyasa açılış saatlerinde CFTC, Binance’in ABD vatandaşları tarafından türevlerin alım satımına izin verip vermediğini inceleyeceğini açıkladı. Binance ajansa kayıtlı olmadığı için bu borsa için gri bir alan.

Haberin ortaya çıkışı, fiyatlar kısa bir sürede düşüşe yol açtı ve kripto para piyasalarının tahtada kırmızı yanıp sönmesine neden oldu. 60.000 $ ‘lık bir direnç potansiyeli ile güçlü görünen Bitcoin, takip eden panikte mum fitilini 54.857 $’ a düşürdü. Doğal olarak en kötü darbe Binance’in kendi coini olan BNB’yi etkiledi ve yüzde 16’lık bir düşüş geldi.

Bitcoin çoğundan daha iyi toparlandı ve kademeli olarak 57.500 doların üzerine çıktı.

CFTC haberi piyasayı etkiledi

Ancak Binance yöneticileri, CFTC soruşturmasıyla ilgili haberler cevap vermekte gecikmedi:

Anlayacağınız üzere, politika gereği, herhangi bir düzenleyici kurumla iletişim hakkında yorum yapmıyoruz, söyleyebileceğimiz, dünyanın dört bir yanındaki düzenleyicilerle çalışırken işbirlikçi bir yaklaşım benimsediğimiz ve uyum yükümlülüklerimizi çok ciddiye aldığımızdır.

Örneğin, Binance.com’daki ABD kullanıcılarını engelliyoruz ve bunu KYC ve Jumio, Onfido, WorldCheck, Elliptic, CipherTrace vb. dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere çeşitli KYC / AML araçları ve satıcıları aracılığıyla yapıyoruz.

Ayrıca, ortak VPN’ler de dahil olmak üzere ABD IP’lerini engellemek için coğrafi eskrim tespitini zorunlu kılıyoruz. Ayrı bir varlık olan Binance.US, FinCEN tescilli bir MSB’dir ve elbette ABD kullanıcılarına hizmet vermektedir.

Tesadüfi bir şekilde Binance CEO’su Changpeng Zhao (resimde) daha dün, eski ABD Senatörü ve Çin Büyükelçisi Max Baucus’u ABD yetkilileri ve düzenleyicilerle ilişkiler kurma çabalarında üst düzey rehberlik sağlamak üzere atadığını açıkladı.

Binance sözcüsü şunları ekledi:

KYC / AML ve coğrafi sınırlamanın yanı sıra Binance.com, para yatırma ve çekme işlemleri, mobil operatör bilgileri, cihaz parmak izi ve diğer işlemler hakkında blockchain analizi de dahil olmak üzere düzenleyici standartların ve sektördeki en iyi uygulamaların ötesine geçen gelişmiş teknikler kullanıyor ve bunların hepsi tescilli teknolojiler.

cityam


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin