Doğru tahminleriyle ünlenen analist patlama yapacak 5 altcoini açıkladı
Doğru tahminleriyle ünlenen analist patlama yapacak 5 altcoini açıkladı

Doğru tahminleriyle ünlenen analist patlama yapacak 5 altcoini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para analisti ve YouTuber Benjamin Blunts, Bitcoin’den daha iyi performans göstereceğine inandığı beş altcoin’i açıkladı

İlk sırada Ethereum

Ünlü analist Ethereum için “… Bitcoin hala 100.000 $ ‘a kadar devam ederse,  bu sadece ETH’nin daha da arttığı anlamına gelecektir. Bitcoin buradan iki katına çıkarsa, Bitcoin’den daha iyi performans göstereceği için ETH’nin buradan üç katına çıkacağı anlamına gelir.” diyor.

Blunts’ın, Bitcoin’den daha büyük yüzde kazançlar kaydedeceğine inandığı ikinci altcoin, blockchain oracle’ı Chainlink’tir (LINK).

Blunts listesindeki diğer altcoin, merkezi olmayan borsa SushiSwap  (SUSHI). SUSHI / BTC grafiklerinde, Blunts, merkezi olmayan borsanın yaklaşık %70 oranında değer kazanacağını öngörüyor ve bu durum SUSHI stabilcoinlerle eşleştirildiğinde daha büyük kazançlara dönüşecek.

Merkezi olmayan finans borç verme protokolü Compound (COMP), Blunts’in yüzde olarak Bitcoin’den daha büyük kazançlar sağlayacağına inandığı başka bir altcoin. Kripto para birimi analisti, COMP’un amiral gemisi kripto varlığına karşı %160’ın üzerinde bir artış göstermesini bekliyor.

Litecoin, Blunts’in piyasa değeri bazında Bitcoin ve diğer önde gelen kripto para birimlerinden daha iyi performans göstereceğini öngördüğü beşinci altcoin. Blunts’a göre, kısa vadede “Litecoin birçok altcoinden daha iyi performans gösterecek”.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin