DOGE ve SHIB bir yükseliş için yeterli enerjiyi biriktirdi mi?
DOGE ve SHIB bir yükseliş için yeterli enerjiyi biriktirdi mi?

DOGE ve SHIB bir yükseliş için yeterli enerjiyi biriktirdi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftanın sonu kripto para piyasası için yükselişe geçti. Bununla birlikte bu 2 meme kripto para birimi genel hissiyatı takip etmiyor.

Top coins by CoinMarketCap

DOGE

Haftanın son günü için meme kripto para birimindeki düşüş %0,92 oldu. Bu yüzden Dogecoin piyasadaki genel yükseliş hissiyatını takip edemedi.

DOGE/USD chart by Trading View

DOGE, 0,1251 dolar seviyesinin kırılmasının ardından yatay işlem görüyor. Şu anda meme kripto para birimi, azalan ticaret hacmine bağlı olarak daha fazla hareket için enerji biriktiriyor. Sonuç olarak, meme coin’den yakın zamanda herhangi bir dalgalanma beklenmemeli.

Bu durumda, 0,14 ila 0,15 dolar arasında işlem yapmak, önümüzdeki günler için daha olası fiyat hareketidir.

Dogecoin, yazım sırasında 0,1438 dolardan işlem görüyor.

SHIB

SHIB, %0,20’lik bir düşüşle birlikte DOGE’den daha az kayıp yaşadı.

SHIB/USD chart by Trading View

Teknik açıdan bakıldığında, fiyat geniş kanalın ortasında olduğu için SHIB ne yükselişte ne de düşüşte. Bununla birlikte, alıcılar 0,0000026 dolara ulaşabilir ve bunun üzerinde sabitleyebilirse, artış oranı ay sonuna kadar 0,000027 ila 0,0000030 doları aralığına götürebilir.

SHIB, yazım sırasında 0,00002591 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin