Dev borsanın yatırım kolu, bu kripto paralara yatırım yaptığını duyurdu!
Dev borsanın yatırım kolu, bu kripto paralara yatırım yaptığını duyurdu!

Dev borsanın yatırım kolu, bu kripto para projelerine yatırım yaptığını duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Nisan 2018’deki başlangıcından bu yana Coinbase Ventures, anlaşma sayısı açısından kripto alanındaki en aktif risk sermayesi yatırımcılarından biri haline geldi.

2021 Coinbase için harika geçiyor

San Francisco merkezli kripto para borsası Coinbase tarafından hazırlanan yeni bir rapor, girişim kolunun (Coinbase Ventures) 2021’in 3. çeyreğinde toplam 49 yatırımı tamamladığını ve neredeyse her iki günde bir yeni bir anlaşma yaptığını ortaya koydu.

Rakamlar, bir önceki çeyrekte 28, yılın ilk çeyreğinde ise 24 yatırım olduğunu söylüyor. Ventures portföy büyüklüğü, 3. çeyrek itibarıyla 200’den fazla organizasyon ve projeye ev sahipliği yaptı.

Coinbase Ventures’ın yatırımlarının bu yılın ikinci çeyreğinde piyasadaki durgunluktan etkilenmediğini belirtmek şart. FUD kripto para piyasasını sararken fiyatların düşmesine rağmen, Ventures ABD’deki en yoğun alanlardan biri olmaya devam etti. En son bulgular ayrıca, Coinbase Ventures tarafından yatırılan sermayenin %90’ının kümülatif olarak 2021’de yapıldığına işaret etti.

Bu eğilim, dördüncü faaliyet yılına yaklaşırken organizasyonun artan ivmesini gözler önüne seriyor.

Coinbase Ventures hangi projelere yatırım yaptı?

Coinbase Ventures’ın yatırım yaptığı en popüler platformlardan bazıları, Compound Protocol, BlockFi, Dharma, OpenSea, Messari, CoinMetrics, EtherScan, CoinTracker, BisonTrails, UMA, Synthetic ve Celo.

Özetle, Coinbase Ventures şu ana kadar 150’den fazla şirkete destek verdi. Ancak Pantera Capital, Blockchain Capital ve Andreessen Horowitz gibi geleneksel yatırım firmalarından oldukça farklı bir işleyişi var. Coinbase Ventures, sabit bir fon büyüklüğü veya tam zamanlı çalışanı olmadığı için bir şirket değil.

Geleneksel bir girişim firması değil

Coinbase Başkanı ve COO’su Emilie Cho, Ventures’ın tasarımın, borsanın öngördüğü merkezsiz finans geleceğini yansıttığına inanıyor.

Ayrıca Coinbase Ventures tarafından yönetilen sermaye yatırımları, özel olarak tahsis edilmiş bir fondan oluşmuyor. Aksine bilançosundan çıkıyor.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin