Ethereum’da görülmemiş fırsat: Üçlü halving etkinliği 90X+ kazanç sağlayabilir!
Ethereum’da görülmemiş fırsat: Üçlü halving etkinliği 90X+ kazanç sağlayabilir!

Dev altcoin’de görülmemiş fırsat: Üçlü halving etkinliği 90X+ kazanç sağlayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ufukta kripto tarihinin en büyük yarılanma olayı olan Ethereum üçlü yarılanması var ve bu diğer tüm yarılanmaları çocuk oyuncağı gibi gösterebilir.

İşte bu katalizör devreye girmeden önce, kendinizi ileride kazanacağınız kârlara hazırlamak için bilmeniz gerekenler:

Ethereum üçlü yarılanma yol haritası

İlk olarak, Ethereum’un, yeni işlemleri doğrulamak, Blockchain’e eklemek ve yeni tokenler oluşturmak için madenciliği kullanan, ilk olarak Bitcoin’in öncülük ettiği aynı iş kanıtı (PoW) mekanizması üzerine inşa edildiğini anlamak önemlidir.

Bu PoW ağının sorunu, büyük bilgi işlem kapasitesini boşa harcaması ve inanılmaz derecede enerji tüketen kripto paraların doğası gereği işlemleri yavaşlatmasıdır.

Bununla ilgili yalnızca ekolojik kaygılar olmakla kalmıyor, aynı zamanda Blockchain’i ani fiyat dalgalanmaları gibi kritik durumlarda yavaş ve verimsiz hale getiriyor.

Daha az güç tüketen, oynaklığı yöneten ve güvenliği artıran isteğe bağlı bir izin biçimi, kripto para birimi alanındaki kullanıcılar, geliştiriciler ve yatırımcılar için yıllardır acil bir ihtiyaç olmuştur.

Ağdaki kusurları gidermeye yardımcı olmak için Ethereum, onu daha sürdürülebilir, güvenli ve ölçeklenebilir hale getirecek bir dizi heyecan verici yükseltme başlattı. Nihai hedef, Ethereum’un bir hisse kanıtı (PoS) ağına tam geçiş yapmasıdır.

Ağustos 2021’de başlatılan Londra Hard Fork yükseltmesi, Ethereum’un yüksek işlem ücretlerini iyileştirmeye yardımcı olmak için EIP-1559’u tanıttı.

2022’nin ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen Merge yükseltmesi, hisse kanıtına resmi geçişi temsil edecek ve bundan sonra Ethereum madencilik dönemi artık var olmayacak.

Birleşme gerçekleştiğinde ve Ethereum, hisse kanıtına tam geçiş yaptığında, bir ihraç şokuna neden olacaktır. EIP-1559 yükseltmesi ve ETH düzenlemesi birlikte, GAS ücretlerinin büyük bir yüzdesinin yakılmasını tetikleyecek. Sonuç olarak ETH, hepsinin en büyük katalizörü olan Ethereum üçlü yarılanmasında günde 15 bin ETH’den günde 1,5 ETH’ye düşecek.

Daha az token satıldığında, fiyat yükselme eğilimindedir. Ve nihai sonuç, satış baskısında %90’lık bir azalma, arzın azalması ve daha verimli bir ağ olacaktır.

Bu üçlü yarılanma olayının tam olarak ne zaman ortaya çıkacağını bilmiyoruz. Bazı analistler Ağustos veya Eylül 2022’ye işaret etti.

BTC fiyatı için tek bir Bitcoin yarılanmasının ne kadar önemli olduğu daha önce görüldü.

Bu üçlü yarılanmanın önceki olayların potansiyel gücünün üç katı olduğu göz önüne alındığında, bunun ETH’ye ne yapacağını hayal edebilirsiniz. ETH’nin piyasa değerinde BTC’yi bile geçebileceği kadar büyük bir olası fiyat patlamasından bahsediyoruz.

Bu gerçekleşmeden önce bu fırsattan tam olarak yararlanacak konumda olmak isteyebilirsiniz.

Kripto konusunda ciddi olan herhangi bir yatırımcının portföyünde, özellikle yarılanma olayları ortaya çıktığında, iki “temel” kripto paraya, Ethereum ve Bitcoin’e sahip olması şart görülüyor.

moneymorning


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin