DeFi protokollerinde kilitli kripto teminatı tüm zamanların en yüksek seviyesinde
DeFi protokollerinde kilitli kripto teminatı tüm zamanların en yüksek seviyesinde

DeFi protokollerinde kilitli kripto teminatı tüm zamanların en yüksek seviyesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DeFi protokollerinde kilitlenen kripto teminatı, 12 milyar doların üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.

Yeni bir hamle

Merkezi olmayan finans protokollerinin çoğunluğu için altı haftalık bir bekleme süresinin ardından, DeFi boğaları, toplam kilitli değer, yeni rekor seviyelere yükseldikçe tekrar harekete geçti.

DeFi Pulse’a göre, çeşitli DeFi protokollerinde kilitlenen kripto teminat miktarı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 12,3 milyar dolara ulaştı.

Coingecko ve Coinmarketcap gibi diğer analitik platformlarda kesin rakamlar farklılık gösterse de, sadece 48 saat içinde toplam USD değerine bir milyar doların üzerinde eklenmiş durumda.

Coingecko’nun izleyicisindeki TVL, yaklaşık 11,6 milyar dolar olduğunu bildirdi. Artış, Bitcoin’in 21 Ekim’de 2020’nin en yüksek seviyesi olan 13.200 $’a ulaşmasının ardından, PayPal kripto ödemeleri haberleri tarafından teşvik edildi.

Coingecko, toplam DeFi piyasa değerinin 14,3 milyar dolar olduğunu bildirdi. Bu, son 48 saatte DeFi piyasa değerinde 2 milyar dolarlık artışa karşılık geliyor.

Boğa koşusu mu gelecek?

DTC Capital başkanı Spencer Noon, merkezi olmayan finans için boğa piyasasının yakında ikinci aşamaya geçeceğini savunuyor:

Noon, birçok verim çiftçisinin aylarca sağlam kazançlar elde ettikten sonra BTC’ye geri döndüğünü ve ikinci bir DeFi patlamasının katalizörü olarak ABD seçimlerinin ön ayak olacağını söylüyor.

PayPal haberleri ve kripto piyasalarındaki genel yükseliş, Airswap, Aave, Synthetix ve Curve dahil olmak üzere son 24 saat içinde çok sayıda DeFi koininin sağlam kazançlar elde etmesine neden oldu.

TVL’yi yönlendiren bir faktör, likidite havuzlarının çoğu ETH’ye dayalı olduğundan, Ethereum dahil olmak üzere stake etme için kullanılan DeFi tokenlarının fiyatlarındaki artıştır. Son 48 saatte Ethereum %12 artarak altı haftanın en yüksek seviyesi olan 415 $’a ulaştı.

Ancak Messari’nin en iyi 46 DeFi varlığının performansını ölçen DeFi Endeksine göre, birçok DeFi tokenı geçen ay hala % 40’ın üzerinde düşüş yaşıyor. En büyük kaybedenler arasında Meta, bZx, Augur, SushiSwap, Swerve ve Curve’den gelen tokenlar yer alıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin