Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk'a NFT hediye etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk'a NFT hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’a NFT hediye etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün dünyaca ünlü iş adamı Elon Musk ile videokonferans yoluyla görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan-Musk görüşmesi ile ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Erdoğan’ın görüşmede Elon Musk’a bir NFT hediye ettiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’a NFT hediye etti

Sputnik’in haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SpaceX ve Tesla gibi şirketlerin başındaki milyarder iş insanı Elon Musk’a bir NFT hediye etti.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç’un Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yeni uydumuz Türksat5B’yi uzaya çıkaracak SpaceX’in kurucusu Elon Musk’a, Türksat5A’yı uğurlarken çocuklarımızın çizdiği resimlerden oluşan NFT’yi hediye etti”

Cumhurbaşkanlığı’nın resmi Twitter hesabı aracılığıyla yapılan açıklamalarda ise görüşmenin detaylarına ilişkin bilgiler verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla ve SpaceX’in Kurucusu Elon Musk ile bir videokonferans görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye’deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uydu ve uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliğine ilişkin hususlar ele alındı. Elektrikli otonom araçlar ve dijital ekonomi konularının da konuşulduğu görüşmede, uzun dönemli yatırımlar ve mevcut iş birliğini geliştirecek adımlar değerlendirildi. Görüşmede, Türkiye’nin yerli elektrikli aracı TOGG’un lityum bataryaları konusunda atılabilecek ortak adımlar da masaya yatırıldı. Videokonferansta, Türkiye’nin SpaceX aracılığıyla ocak ayında uzaya fırlattığı TÜRKSAT 5-A uydusunun ardından TÜRKSAT 5-B uydusunun uzaya fırlatılma süreci de görüşüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Türkiye’nin Millî Uzay Programı kapsamında yaptığı diğer çalışmalara da dikkat çekti.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin