Sahne 'Crypto'nun: Hollywood’un ilk kripto para filmi yayınlanıyor
Sahne 'Crypto'nun: Hollywood’un ilk kripto para filmi yayınlanıyor

Sahne ‘Crypto’nun: Hollywood’un ilk kripto para filmi beyaz perdede

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hollywood yıldızı Kurt Russell’ın Crypto filmi 12 Nisan Cuma günü New York’ta beyaz perdeye giriş yaptı. Film, kripto para alanıyla ilgili ilk profesyonel film olarak görülüyor.

Kripto para filmi gerilim-aksiyon türünde çekildi

Hikaye aksiyon dolu görünüyor. Filmde Wall Street, Rus mafyası, Bitcoin ve çok sayıda silah arasında bir çatışmaya yakalanan genç bir adam bulunuyor. LA Times’a göre, ilk değerlendirmeler “karışık” gibi duruyor ve şu değerlendirme yapılıyor:

Tüm karakterler, rastgele veya depoda silahlı bir yüzleşmeyle sonuçlanan yüzlerce başka filmden kopyalandıklarını ve yapıştırıldıklarını hissettiriyorlar. İşlenen para birimi yeni olabilir ancak kahramanlar ve kötü adamlar bildiğimiz gibi.

Başka bir incelemede ise şu tavsiyeler veriliyor:

Eğer izlemek zorundaysan o zaman tam konsantrasyonla izle. Bir kripto tutkunu olduğunu varsayarsak filmin mantığını daha iyi anlarsın.

‘Crypto’ filmin arkasındaki ekip üyelerinin ne kadarının gerçek kripto evrenini bildiğini görmek istiyorsanız, aşağıdaki videoya göz atın.

Filmde birçok kripto para birimi rol alıyor ve BTC fragmanda yaklaşık 7.400 dolarlık bir değerde gösteriliyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin