Çok yüksek potansiyelli 6 altcoin:
Çok yüksek potansiyelli 6 altcoin: "Ethereum'u geçebilecek güçteler"

Çok yüksek potansiyelli 6 altcoin: “Ethereum’u geçebilecek güçteler”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tanınmış kripto yatırımcısı Olaf Hannemann, Ethereum’un rakibi konumundaki bazı kripto paraların büyüme potansiyeli gösterdiğini iddia etti.

Ethereum’u geçme potansiyeli olan 6 altcoin

Blockchain odaklı risk sermayesi şirketinin kurucusu ve baş bilgi sorumlusu Olaf Hannemann, akıllı sözleşme platformları arenasında öncülüğünde bir dizi ilginç proje olduğunu söylüyor.

“Sahip olduğumuz temel görüş, insanların gerçekten projeler geliştirdiği protokolleri desteklemektir. Ethereum hakkındaki görüşümüz genel olarak olumlu. Hala birçok proje için tercih ediliyor ve bence hala olumlu bir ivme var.”

Girişim kapitalisti, Ethereum’a ek olarak, ETH’nin birkaç rakibini de sevdiğini söylüyor. Bu kripto paraları şöyle sıralıyor:

  1. Tezos
  2. Cardano
  3. Solana
  4. Polkadot
  5. Avalanche
  6. NEAR

“Ethereum’da çok fazla sermaye var, ancak Tezos ve Cardano’da da var. Solana ve Polkadot’u da seviyoruz.

Bitcoin üzerine kurulu uygulamalar sunan projeler var. Avalanche da izlenmesi gereken bir şey ve daha yakın zamanda NEAR protokolüne bakıyoruz.”

Bu altcoinler neden önemli? En iyi özellikleri ne?

Tezos (XTZ), geliştiricilerin ürünler ve hizmetler için akıllı sözleşmeler ve merkezsiz uygulamalar oluşturmasını sağlayan bir platform. Cardano (ADA) ise ölçeklenebilir bir merkezsiz Blockchain platformu.

Solana (SOL), Avalanche (AVAX) gibi bir katman-1 akıllı sözleşme platformu olarak faaliyet gösterirken Polkadot (DOT) bir çapraz zincir “birlikte çalışabilirlik protokolü”. Near Protocol (NEAR), ölçeklenebilirlik ve kararlılık için tasarlanmış geliştirici odaklı bir Blockchain olarak biliniyor.

Kripto para birimlerinin geleceğinden söz eden Hannemann, piyasalara daha fazla ana akım para girmesini öngörüyor, ancak bu, on yıl önce başlangıcından bu yana dijital varlık alanının ayırt edici özelliği olan oynaklığı mutlaka ortadan kaldırmayacak.

“Giderek daha fazla yerleşik sermaye geliyor. Geleneksel yerleşik piyasalardan farklı piyasa dinamikleri var. Hem zorluk hem de fırsat olan şey, son derece yüksek kaldıraçlı pozisyonlarda işlem yapabilmeniz. Bu da kısa vadede çok oynak bir piyasayı beraberinde getirecek.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin