Chainlink (LINK) ve IOTA fiyat analizi: Teknik görünüm ve beklenen yön
Chainlink (LINK) ve IOTA fiyat analizi: Teknik görünüm ve beklenen yön

Chainlink (LINK) ve IOTA fiyat analizi: Teknik görünüm ve beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Düşüş eğilimi gösteren Chainlink fiyatı, 19,8 dolardaki desteği test etmek için küçük bir düşüş yaşadı, ancak uzun vadeli görünümü güçlü bir şekilde yükselişe geçti. IOTA ise yükseliş eğilimini geçersiz kılıyor gibi görünüyor.

Bu esnada Bitcoin fiyatı 36 bin dolar seviyesinin altında kalmaya devam etti ve 24 saatlik işlem hacmi 40 milyar dolar oldu.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

4 saatlik grafikte RSI 60 değerini gösteriyor, yani LINK’in arkasındaki momentumun hala yükselişte olduğunu ima ediyor. 22,7 dolara ulaşan fiyat, 20 dolarlık bölgeyi ziyaret etmek zorunda kaldı.

Geri çekilme, fiyat ve RSI arasındaki ortak düşüş eğilimi ile de kanıtlandı. Şu anda LINK için daha büyük bir düşüş olduğuna dair herhangi bir gösterge yok.

Hem 1:1 Gann fan çizgisi (sarı) hem de 19,8 dolarlık yatay destek seviyesinin önümüzdeki birkaç gün içinde LINK’e destek sunması beklenebilir. Stokastik RSI da aşırı satım bölgesine düşüyor ve kısa sürede tersine dönebilir.

IOTA fiyat analizi

IOTA grafiğindeki yükselen üçgen, bir yükseliş paterni oluşturdu ancak fiyat formasyonun altına düştü.

Bununla birlikte ticaret hacmi minimum düzeyde. Bu model, genellikle fiyat tersine dönmeden önce bir tarafa küçük bir hareket ile sonuçlanır.

Dolayısıyla, önümüzdeki saatlerde ticaret hacmindeki artış, piyasanın yönünü teyit edecektir. 0,4 doları kaybetmek, IOTA’nın 0,37 dolardan destek bulmasına neden olacaktır. Awesome Osilatör, yükseliş ivmesinin azaldığını gösterdi. Alıcılar devreye girmedikçe, IOTA için muhtemel hedef 0,37 dolar olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin