Cardano ve Waves fiyat analizi: ADA ve WAVES nereye gidiyor?
Cardano ve Waves fiyat analizi: ADA ve WAVES nereye gidiyor?

Cardano, Etiyopya’da “büyük” ve “heyecan verici” anlaşmaları duyuracak: Hoskinson

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano ekosistemi bu yıl piyasadaki en aktif pazarlardan biri oldu ve her geçen ay beraberinde bir dizi güncelleme ve geliştirme ile geldi. Kurucu Charles Hoskinson geçtiğimiz günlerde Cardano’nun Afrika’daki stratejisiyle ilgili birkaç güncelleme paylaşmasının ardından yine gündemdeki yerini aldı.

Hoskinson’a göre, önümüzdeki birkaç hafta içinde Cardano’nun ülkedeki ortaklıkları ve gelişmeleri hakkında epeyce duyuru yapılması muhtemel.

Bu yıl pandeminin ve kıtadaki çeşitli savaşların neden olduğu birçok iş aksaklığını kabul eden Hoskinson, Cardano’nun görüşme aşamasındaki anlaşmaları duyurmaya hazır hale geldiklerini açıkladı

Çok yakında Etiyopya’da oldukça büyük ve heyecan verici olan anlaşmaların sağlandığını duyurabiliriz.

Cardano Afrika’daki genişleme stratejisi, 2030’da Afrika’nın fırsat ve büyüme açısından dünyanın en umut verici kıtalarından biri olacağı inancından kaynaklanıyor gibi görünüyor.

Hoskinson‘a göre, Batı’daki mevcut düzenleme durumu, Afrika’daki ülkelerin çok az sayıda yeni DeFi kullanıcısı göreceğini ve aynı zamanda hiçbir sorumlulukları olmadığı için alternatif finansla ilgili yenilikleri göreceğini ima ediyor gibi görünüyordu.

Kaynak: Chainalysis

Gerçekten de Afrika, küresel olarak en büyük kripto benimseme seviyelerinden bazılarına tanık oldu. Bölge, 10.000 doların altındaki perakende kripto para transferlerinin büyük bir payını oluşturdu.

Hoskinson ayrıca ticaret hattında 110’dan fazla anlaşmadan da söz etti, bunların çoğu ilgili tarafların “mantıklı olan ekonomi” üzerinde anlaşamamaları nedeniyle “sürdürülemez” olarak nitelendirdi.

Bununla birlikte, bu anlaşmaların çoğunun ABD ve Avrupa’da yer aldığına dikkat edilmelidir, bu da platforma yönelik organik ilginin çoğunun öncelikle Batı’da kaldığını düşündürmekte.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin