ADALend platformlar arası geliştirme çalışmalarını başlattığını açıkladı
ADALend platformlar arası geliştirme çalışmalarını başlattığını açıkladı

Cardano (ADA), Staking Pools delegasyonunun ikinci turunu bugün bitirdi – ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA), Staking Pools operatörü seçiminin ikinci aşamasını tamamladı; uygulamalar bugün gece yarısı kapanıyor.

Bugün, 15 Nisan 2021, Cardano (ADA) stake’inin bir sonraki aşaması için başvuru prosedürleri kapanıyor. Staking havuzu operatörlerinin (DPT’ler), Cardano (ADA) node doğrulayıcıları grubuna katılmak için başvurmak üzere yalnızca 12 saat süreleri vardır.

Yetki için başvurmak üzere son şans

Cardano (ADA) ekibinin yaptığı resmi açıklamaya göre, Cardano (ADA) delegasyon süreçlerinin ikinci serisine katılmak isteyen stake havuzu operatörleri başvurularını gece yarısına kadar gönderebilirler.

DPT’lerden gelen başvurular, önümüzdeki haftalarda IOHK tarafından gözden geçirilecektir. Bu nedenle, onaylayıcıların ve delegatörlerin son listesi Cardano’nun geliştiricileri tarafından Mayıs ayı başlarında açıklanacak.

Bu, DPT’lerin blok üretiminden tamamen sorumlu olduğu zaman yer alan ilk delegasyon kampanyası şeklinde karşımıza çıkıyor.

“ADA’dan daha fazlası”

Cardano (ADA) Geliştirme ekibi, mükemmel doğrulayıcılar için kriterlerinin katı olduğunu bir kez daha vurgulamaktadır. Tercih edilen Cardano (ADA) stake havuzunun boyutu küçüktür, tutkulu bir ekip tarafından yönetilir ve teknolojik olarak ileri düzeydedir.

Ayrıca, Cardano (ADA) geliştiricileri, Cardano (ADA) ağ katılımcıları için ITN’de bir havuz çalıştırma, teknik katkı, GitHub PR’ler, CIP’ler, içerik / pazarlama katkısı gibi özeliklere de sahip olmalılar.

Son olarak, delegasyona katılım için başvururken, Cardano (ADA) Kıdemli Program Görevlileri havuzlarının çevresel kimlik bilgilerini açıklamalıdır.

Protokol, sadece para için değil, aynı zamanda fikir ve teknoloji için de orada bulunmayan geliştiricileri bu şekilde arama arayışında.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin