Elinizde bu altcoin varsa sert çöküşe hazırlanın! Düşüşten kâr etmek için iki strateji var
Elinizde bu altcoin varsa sert çöküşe hazırlanın! Düşüşten kâr etmek için iki strateji var

Bu büyük altcoinler kripto portföyüne değer katıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ana akım medyada manşet olmaya devam ederken, kripto sektöründe DeFi projeleri TVL’de de istikrarlı bir şekilde büyüyor. Yalnızca son on iki ayda DeFi’nin TVL’si 1 milyar dolardan 40 milyar dolara çıktı ve bu artış oransal olarak yaklaşık yüzde 3900 oldu. Bu tür muazzam büyüme, DeFi’den yoksun bir portföye sahip tüccarlar için belki de kaçırılan en büyük fırsattır.

Ethereum ve Bitcoin gibi ana kripto paralar yüksek getiri sunsa da, Polkadot, Chainlink ve Yearn.Finance gibi DeFi projeleri size benzer, hatta daha iyi sonuçlar verebilir.

Why more Polkadot, Chainlink and Yield.Finance can boost your portfolio

Bitcoin fiyatındaki % 20’lik artışa karşılık olarak, DeFi projelerinin değeri de % 200 veya daha fazla arttı. Bu, TVL’deki artış ve piyasadaki birçok DeFi projesinin haftalık ve 24 saatlik getirileriyle kanıtlanmaktadır. Çoğu yatırımcı, oynaklığı ve daha hızlı getirileri nedeniyle Bitcoin’e çekildiğinden, DeFi projeleri yatırımlar için ideal bir zemindir ve bir ticaret portföyünde çift haneli ve daha tutarlı getiri için ideal eklemeler yapar.

18,5 milyon Bitcoin zaten çıkarıldığından beri, Bitcoin’deki doygunluk, yatırımın altcoinlere ve DeFi projelerine aktığı anlamına gelir. DeFi’nin sahip olduğu likidite seviyesi Bitcoin’inkine yakın olmadığı için burada odak DeFi üzerinde olabilir ve bu kısa vadede portföy için iyidir çünkü bu, DeFi projelerini kısa vadede dramatik fiyat dalgalanmalarına karşı daha duyarlı hale getirir.

Bununla birlikte, DeFi’de, son Yearn.Finance istismarı gibi, 11 milyon dolar değerinde kripto kaybına neden olan hackler ve istismarlar olduğu unutulmamalıdır. Yine de, YFI’nin fiyatı 24 saatlik bir dönemde % 15,69 arttı. DeFi projelerindeki istismarlar ve hacklemeler, kısa vadede çift haneli getiri sunma yeteneğini geçersiz kılmaz; birkaç büyük proje halihazırda kurumsal yatırım akışlarını çekmektedir.

Tekrarlanan istismar örneklerine rağmen, Sushiswap ve Uniswap gibi şirketlere yapılan yatırımlar son 2 ayda önemli ölçüde arttı.

Ayrıca, bu piyasa döngüsünde her seferinde yeni bir ATH’ye ulaştıktan sonra Bitcoin’in fiyatının nasıl aşağı yukarı sınırda kaldığını da belirtmek gerekir. Ancak DeFi için durum böyle değil.

Why more Polkadot, Chainlink and Yield.Finance can boost your portfolio

Anlatım aynı kalıyor, Bitcoin’in fiyatındaki bir artış, DeFi ve Ethereum’a yatırım akışına yol açıyor. Ayrıca, yüksek oynaklık ve sınırlı likidite nedeniyle, bu projeler çift haneli ve hatta daha yüksek getiri sağlar.

Aslında, yalnızca son 30 günde, en iyi DeFi projelerindeki yatırım getirisi çift hanenin üzerinde. Bir kişinin portföyündeki daha fazla DeFi projesi, Bitcoin ve Ethereum’un fiyatlarındaki düzeltmeleri atlatma yeteneği verebilir, çünkü ikincisi doğası gereği daha döngüseldir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin