Bu Bitcoin yatırımcısı, Dogecoin yatırımcılarının paralarını kaybedeceğini söylüyor
Bu Bitcoin yatırımcısı, Dogecoin yatırımcılarının paralarını kaybedeceğini söylüyor

Bu Bitcoin yatırımcısı, Dogecoin yatırımcılarının paralarını kaybedeceğini iddia ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nature Communications tarafından yapılan yakın tarihli bir çalışma, Çin’in Bitcoin madenciliğinin küresel iklim değişikliği hedeflerini nasıl tehdit ettiğini ve madencilik merkezinin karbon nötralize planlarını nasıl sabote ettiğini gün ışığına çıkardı. Rapor, bunun Çin’in Bitcoin karbon ayak izini nasıl en büyük on şehrinden biri kadar büyük hale getirdiğine dikkat çekti.

CoinMetrics’in kurucu ortağı Nic Carter, geçtiğimiz günlerde Twitter’da bilgilerin “kafa karıştırıcı bir şekilde yazıldığını” ve “yetersiz iddialar” içerdiğini söyledi.

Carter, Charlie Shrem’in podcast’inde benzer satırlardan bahseden Untold Stories:

Petrol kuyularında yan ürünler şeklinde boşa harcanan enerji, çalıştırılırsa, yalnızca ABD’de mevcut Bitcoin ağını beş ila on kat fazla destekleyebilir. Bitcoin, 7/24 her yerde enerji alıcısıdır. Böylece daha temiz ve kontrollü bir şekilde yanma, Bitcoin ağını destekleyebilir.

Çevre faktörünü göz önünde bulundurarak, Çin’in iç Moğolistan bölgesi, enerji tüketimini azaltmak için kısa süre önce yeni kripto madenciliği projelerini yasaklamayı ve mevcut bir faaliyeti durdurmayı planlamıştı.

Charlie Shrem şunu iddia etmeye devam etti:

Ne yazık ki, aynı fikirde olduğun kalabalığının kanıtı bu çevre karşıtı fikre gerçekten sıcak bakıyor. Kanıtı, uzun vadede tüm fizik yasalarına meydan okur. Uzun vadede işe yaramayacak çünkü gücü asla değişmek istemeyen birkaç kişinin kontrolünde biriktiriyor.

Carter, siyasi bağlantısının altını çizerek şunları söyledi:

Ben bir Bitcoiner’ım ve politik olarak bile kendimi böyle tanımlardım. Bu benim politik bağlantım.

Sosyal medya evreni her zaman düşman aktörlerin fikirleriyle doludur. Benzer şekilde konuşan Carter, Bitcoin’cilerin yaklaşımlarında daha nazik olmalarını diledi ve toksisitelerini öğrenilmiş bir alışkanlık olarak nitelendirdi. Ayrıca ekledi:

Kripto endüstrisi, dünyadaki en az içe dönük ve en az kendini eleştiren endüstridir.

Kripto para ekosistemi ve Dogecoin, Carter gibi kripto paraların popülaritesindeki son artış da dahil olmak üzere 2021’deki önemli anları bir başka podcast’te detaylandıran, Elon Musk’un Bitcoin hakkındaki gerçek düşüncelerini ve Dogecoin’i benimsemesini çözme merakını vurguladı.

Carter, günümüzün devasa, çok yönlü kripto piyasasındaki Dogecoin konumu hakkında konuşurken,

Elon’un rehberliğine göre pek çok insan Dogecoin satın aldı. Dogecoin’de temelde kalıcı hiçbir şey olmadığı için para kaybedecekler.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin