Bu altcoinler, piyasa iyileşmeye başladığında hızla yükselebilir! Alım fırsatı mı?

Bu altcoinler piyasa iyileşmeye başladığında hızla yükselebilir! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cuma günü sabah saatlerinde ortaya çıkan son piyasa çöküşü halen devam ediyor. Lider altcoin Ethereum %14,57 değer kaybederek son 6 ayın en düşük seviyesine geriledi. Bunun yanında kripto kralı Bitcoin, %8,99 değer kaybederek 35 bin doların altına düştü. Diğer büyük altconinlerde benzer düşüşler bildirdi.

Peki kripto para piyasası toparlanmaya başladığında hangi altcoinler hızlı bir iyileşme gösterecek. Gelin birlikte inceleyelim.

Avalanche (AVAX)

Bu altcoinler, piyasa iyileşmeye başladığında hızla toparlanabilir! Alım fırsatı mı? AVAX

Avalanche(AVAX), işlem hızına, düşük maliyetlere ve çevre dostu olmasıyla en önemli blok zincirlerinden biri olarak kabul ediliyor. AVAX tokeni 2021’de %4800’den fazla yükselmeyi başardı. Altcoin, 200 dolarlık dönüm noktasına ulaşmak için benzer bir ralliye girmeye çalışıyordu. Tam bu noktada, piyasa, bir çöküş yaşayarak tüm altcoinleri çift haneli kayıplar vermeye zorladı.

Dolayısıyla AVAX fiyatı da 2022’nin başından bu yana %120’lik bir düşüş ve geçmiş işlem gününden itibaren %50’lik bir düşüşle karşı karşıya kaldı. Bununla birlikte, her düzeltmede altcoin, hızla toparlanma ve çok kısa bir zaman dilimi içinde başlangıç konumlarına ulaşma eğiliminde bulunuyor. Bu nedenle, piyasa düşüş trendini durdurmayı başardığında ve konsolide olduğunda, AVAX altcoin, hızla bir toparlanma moduna geçebilir.

Cosmos (ATOM)

Bu altcoinler, piyasa iyileşmeye başladığında hızla toparlanabilir! Alım fırsatı mı? ATOM

Piyasa daha önce çöküşteyken, Cosmos (ATOM) fiyatı yeni bir ATH oluşturmanın eşiğindeydi. Piyasa çöküşünü tetikleyen birçok neden olduğu tahmin ediliyor, ancak altcoinler için Bitcoin fiyatındaki büyük bir düşüş, düşüşlerinin ana nedeni olabilir. Cosmos arka arkaya iki gün boyunca nadiren böyle bir düşüş yaşar ve bu nedenle mevcut rallinin gücünü anlamak için biraz erken.

Bununla birlikte, Bitcoin’in sessiz eğiliminin ortasında varlık oldukça güçlü, ATOM mevcut ATH’ye çok yakın durarak yükseldi. Bu nedenle, piyasa toparlanmaya başladığı anda altcoin’in hızla geri dönmesi beklenebilir. Bununla birlikte, RSI hiçbir zaman düşük seviyelerin altına düşmedi ve fiyat, daha yüksek zaman diliminde bile asla aşırı satım seviyelerine girmedi. Bu nedenle ATOM altcoin’in ralli potansiyeli gücünü koruyor.

Polygon (MATIC)

Bu altcoinler, piyasa iyileşmeye başladığında hızla toparlanabilir! Alım fırsatı mı? MATIC

Polygon, Ethereum için katman-2 çözümü olarak geliştirilen blok zincirlerinden biridir. MATIC fiyatı da 2021 yılı boyunca büyük bir ralli yolculuğuna çıktı. Ancak fiyat eğilimi, 2022 yılının başından bu yana tersine döndü ve altcoin için derin bir boğulma kuyusuna dönüştü. MATIC fiyatı şu anda 1,5 dolarlık ana destek seviyelerine çok yakın olduğundan, kayda değer bir toparlanma için yapılan tüm girişimler boşa gitti.

Yine de, önceki düşüş trendlerinde altcoin, güçlü durdu ve daha yükseğe çıkmak için konsolidasyona girdi. Bu nedenle, varlığın 1 doların altına düşmesini engelleyebilecek benzer bir stratejiye şiddetle ihtiyaç var. Bununla birlikte, RSI daha düşük seviyelere ulaşma eşiğinde bulunmuyor ve altcoin fiyatında çok yakında küçük bir toparlanma beklenebilir.

Curve.Finance (CRV)

Bu altcoinler, piyasa iyileşmeye başladığında hızla toparlanabilir! Alım fırsatı mı? CRV

Son satışlarla Curve Finance, en son Ekim 2021’de kaydedilen seviyelerin çok yakınında seyrediyor. Düşüş, önceki günden bu yana ve geçici bir rahatlamaya rağmen kayda değer bir miktar değer kaybetti, ancak ayılar, fiyatı aynı düşüş eğilimini sürdürmeye zorlamak için hala oldukça güçlü görünüyor.

Yine de fiyat şu anda baş ve omuz modelini kırdı ve bu nedenle sert bir şekilde düştü. Bununla birlikte, daha düşük destek seviyelerine ulaşıldığında, fiyatı 3 doların üzerine çıkarabilecek büyük bir hacim akışı beklenebilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin