Bu altcoin'e dikkat! Güçlü yükseliş gelebilir
Bu altcoin'e dikkat! Güçlü yükseliş gelebilir

Bu altcoin’e dikkat! Güçlü yükseliş gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yearn.finance’ın YFI tokenı, yalnızca birkaç ay önce 7.500 $’lık en düşük seviyesinden yükselişe geçerek büyük kazançlar gördü.

Altcoin’in düşük seviyelere doğru sürüklendiğinden beri ifade ettiği bu güç, boğaların 20.000 $’ın altındaki bölgede güçlü bir destek tabanı oluşturmasıyla etkileyici oldu. Fiyat henüz bu seviyenin altına inmedi ancak hala 30.000 $’lık satış baskısını kırmak için mücadele ediyor.

Orta vadede fiyatın nereye yöneleceği, büyük ölçüde burada var olan satış baskısına karşı devam eden tepkisine bağlı olabilir.

Hem ETH hem de Bitcoin tarafından görülen yükselişe rağmen, YFI gibi DeFi altcoinleri henüz büyük bir ivme görmedi.

DeFi sektörü

DeFi sektörü, son zamanlarda yatırımcıların ağırlıklı olarak Bitcoin ve büyük altcoinlere odaklandığı son ralli sektörlerinden biri olabilir.

Chase_NL isimli bir trader, Yearn.finance’ın yönetim tokenının şu anda mevcut fiyat seviyesinin hemen altında güçlü bir destek tabanı oluşturduğunu belirtiyor. Bu durum, önümüzdeki günlerde tokenın kayda değer bir ivme görmesini sağlayabilir.

İlk olarak nereye yönelebileceğine gelince, 29.300 $’a işaret ediyor ve yüksek seviyelerdeki satış baskısının üstesinden gelmesi için bu seviyenin ilk engel olabileceğini belirtiyor.

Yearn.finance’ın YFI’si piyasa çapındaki artışa rağmen konsolide oluyor

Yearn.finance’ın konsolidasyon eğilimi, kripto para piyasasının geri kalanının büyük bir yukarı yönlü ivme gördüğü zaman ortaya çıktığı için oldukça şaşırtıcıydı.

Bu sektörde bulunan çoğu token henüz büyük bir ivme görmediğinden, Yearn.finance tüm DeFi piyasasının performansının da simgesi konumunda.

ETH, son birkaç aydır DeFi altcoinleri için büyük ölçüde yol gösterici ışık olduğundan, orta vadede trendin neresi olacağı büyük ölçüde Ethereum’un fiyat hareketine bağlı olabilir.

Bu destek tabanı YFI’yı daha da yüksek seviyelere çıkarabilir

Chase_NL isimli trader, Yearn.finance’ın 27.000 $ civarındaki güçlü destek tabanına verdiği tepkiyi izlediğini açıkladı.

Bu seviyenin üzerinde devam eden bir ticaret dalgasının, yakın vadede fiyatın 29.000 $’ın üzerindeki yüksek seviyelerini test etmesine izin verebileceğini belirtti.

Yearn.finance YFI

DeFi sektörünün ne kadar süreyle Bitcoin ve Ethereum’dan daha düşük performans göstereceği belirsizliğini koruyor. Ancak Yearn.finance’ın YFI’si alan için bir kriter haline geldiğinden, muhtemelen yükselecek ilk büyük DeFi koinlerinden biri olacak.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin