Booking.com ile önde gelen kripto para platformu iş birliğine gidiyor!
Booking.com ile önde gelen kripto para platformu iş birliğine gidiyor!

Booking.com ile önde gelen kripto para platformu iş birliğine gidiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Booking.com, şirketin uygulaması aracılığıyla kullanıcılara seyahat fırsatları sunmak için ödeme ve kripto para birimi platformu Crypto.com ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Crypto.com ile Booking.com arasında iş birliği başladı

Crypto.com kullanıcıları Booking.com üzerinden konaklama rezervasyonu yaparken yüzde 25’e varan indirimlerden yararlanabilecek. Crypto.com Visa Card kullanarak ödeme yapanlar, aynı zamanda harcama, ücretsiz ve sınırsız LoungeKey havalimanı lounge erişimi, dünya çapında ücretsiz ATM’den para çekme ve hiçbir işlem ücreti ödemeden yüzde sekize kadar geri ödeme alma şansına sahip olacaklar.

Booking.com, tüketicilerin yüzde 65’inin 2021’de tekrar rahatça seyahat etme ihtimallerinden heyecan duyduğunu söylüyor. Ancak yüzde 62’lik çoğunluk bir sonraki seyahatleri için araştırma yaparken daha fazla fiyat bilincine sahip olmayı bekliyor.

Yarım milyona yakın mülke erişim

Ortaklık, Crypto.com kullanıcılarına 400.000’den fazla indirimli mülke ve 28 milyondan fazla konaklama listesine erişim sağlayacak.

Crypto.com CEO’su ve kurucu ortağı Kris Marszalek yaptığı açıklamada şunları söyledi:

2020’de Crypto.com Visa kart programımız türünün en yaygın kullanılan kartı haline geldi ve seyahat avantajlarının çok aranan bir şey olduğunu biliyoruz. Kullanıcı tabanımız da 2020’de büyüdü ve şu anda dünya çapında 2021’de tekrar seyahat etmek isteyen beş milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyoruz. Bu yıl duyuracağımız birçok iş ortaklığımızın ilki olan Booking.com ile ortaklığımızı açıklamaktan mutluluk duyuyoruz.

Booking.com, fırsatlar ve indirimler yoluyla yeni kullanıcıları kendi rezervasyon platformuna çekmenin bir yolu olarak kripto para birimlerine ilgi duyan ilk seyahat şirketi değil. Geçtiğimiz Ağustos ayında İngiltere ve blockchain tabanlı seyahat rezervasyon platformu Travala, sitesine 195 ülkede bir milyondan fazla tatil evi eklediğini duyurdu.

Travala ve Airbnb de kripto paralara kucak açtı

“Kripto dostu” bir rezervasyon platformu olduğunu iddia eden Travala, kullanıcılarının tatil evlerinde 30’dan fazla çeşit kripto para birimi kullanarak rezervasyon yapmalarına olanak tanıyor.

Ayrıca Airbnb, çok beklenen halka arz başvurusunda, bu tür hizmetler için artan talebi karşılamak için tokenizasyon, kripto para birimleri ve blok zinciri dahil olmak üzere bir dizi yeni teknolojiyi platformuna entegre etmeye ilgi duyduğunu açıkladı.

shorttermrentalz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin