XRP
Token ekonomisiyle ilgili endişeler arasında Bithumb'dan 12,5 milyon dolarlık XRP taşındı

BitPay, XRP desteği eklemesiyle altcoin başka bir boğa rallisine başlayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple tokeni XRP, şu an piyasa değeri 10,1 milyar dolar ile üçüncü en büyük dijital varlık konumunda bulunuyor. Son 24 saatte ise yaklaşık yüzde 6 oranında değer kaybetti. Kripto para, 18 Ocak’ta 2020’nin en yüksek seviyesi 0,2540 doları gördü. Şu anki değeri ise 0,2326 dolar civarında. Altcoin, yeni zirvelere taşındıktan sonra güçlü bir düşüş dalgasının etkisiyle küresel kripto para piyasası ile senkronize hareket ediyor.

XRP, Amazon’da bir ödeme seçeneği olabilir

Kripto ödeme servisi BitPay ile entegrasyon, Amazon kullanıcıları, bu hafta, XRP ile hediye kartlarını satın alabilecekler. BitPay’in kurucu ortağı Tony Gallippi, XRP meraklıları tarafından ilk kez keşfedilen ve Gallippi tarafından retweetlenen haberleri doğruladı.

Bu arada, BitPay’in ürün müdürü Sean Rolland, XRP’nin hızını ve ölçeklenebilirliğini övdü ve bu özelliklerin kripto para birimini diğer dijital varlıklardan ayırdığını söyledi:

BitPay müşterileri blockchain ödeme teknolojisi vaadini kullanıyor ve XRP ile hızlı, uygun maliyetli ve ölçeklenebilir bir ödeme seçeneği sunabiliyor. XRP’nin BitPay tarafından desteklenen bir sonraki blockchain varlığı olarak eklenmesi, blockchain seçeneklerini ödeme alanında genişletir.

XRP/USD teknik analizi

XRP/USD 19 Ocak Pazar günü 0,2266 dolara geriledi ve yazı yazılırken 0,2300 doların üzerindeki alana toparlandı. Bununla birlikte, kripto para hala SMA100 tarafından günlük olarak 0,2400 dolarda oluşan kritik bir direncin altında. 0.2500 dolar ve son zamanlardaki 0,2540 dolar seviyesine doğru yükselmek için bu trendin üzerinde sürdürülebilir bir hareket görmemiz gerekecek.

Düşüş senaryosunda, ilk destek, 4 saatlik grafikteki 50 SMA değeri olan 0,2285 dolar olarak gözüküyor. Bu seviyenin tutulamaması durumunda satışların devam etmesiyle bir sonraki durak 0,2200 dolar psikolojik destek noktası olabilir. Ardından ise 4 saatlik 100 SMA değeri, 0,2171 dolar gündeme gelebilir.

XRP/USD günlük grafiği

https://editorial.fxstreet.com/miscelaneous/XRP:USD-637151069979542829.png

fxstreet


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin