featured

Bitpay CCO Sonny Singh: “Bitcoin 2019’da 15.000 ile 20.000 dolar arasında bir seviyeye ulaşacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son kripto para piyasası çöküşü, birçok kripto paranın büyük ölçüde zarar görmesine neden oldu. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi popüler kripto paralar, piyasanın daha da kötüye gitmesine neden oldu. Bitcoin’in 5.000 doların altına düşmesi, BTC’nin 20.000 dolarlık yüksek seviyelere vurmasını öngören birçok analistle birlikte kripto topluluğu arasında bir öfke oluşturdu. Ancak Bitpay CCO Sonny Singh, bugün yaptığı açıklamalar ile sektöre olumlu bir hava veriyor.

Sonny Singh: “Bitcoin geçerli bir emtia olarak ortaya çıkacak.”

Bloomberg’e konuşan Bitpay Genel Müdürü Sonny Singh, Bitcoin‘in büyük bir marka bilinirliğine sahip olduğunu ve kripto para biriminin yakında ticari olarak kullanılmaya başlayacağını belirtiyor. Singh, 2019’da Fidelity ve Bakkt servislerinin yaklaşan lansmanından bahsediyor ve piyasaya sürüldükleri anda Bitcoin’in değerinin artacağını iddia ediyor.

Singh, Chase CEO’sunun Eylül ayında yaptığı yorumlarda Bitcoin’in bir sahtekârlık olduğunu ve patlayacağını belirttiğini söyleyerek bu konuları ele alıyor. Singh, bu yorumu reddediyor ve Fidelity ve diğer yerleşik oyuncular piyasaya girdiğinde, Chase’in bile Bitcoin pastasından bir parça almaya çalışacağını söylüyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Gelecek yıl sektörde yeni oyuncular ve madencilerortaya çıkacak. Hızlı bir değişim görmeyeceğiz ama birinci veya ikinci çeyreğin sonunda, Bitcoin geçerli bir emtia olarak ortaya çıkacak.

“2019, Bitcoin ve genel olarak kripto para birimleri için iyi bir yıl olacak.”

Singh, Bitcoin’in kripto para piyasasında “800 pound gorilla” olduğunu söylüyor. Ona göre, ICO pazarı şu anda hayatta kalabiliyor. Ancak Bitcoin’in yıkılması halinde ICO’ların hiçbirinin hayatta kalamayacağını vurguluyor. Singh ayrıca, 2019’un Bitcoin ve genel olarak kripto para birimleri için nasıl bir karar yılı olacağına da odaklanıyor. Singh, Bitcoin fiyatının 15.000 dolar ile 20.000 dolar arasında bir seviyede olacağını belirtiyor. Kripto para birimi borsası Bitpay, Bitcoin Cash hard forkunun ABC uygulamasını desteklediğini açıkladıktan sonra gündemde yer aldı. Borsa konuya yönelik şunları söyledi:

Hard forktan kaynaklanan zincir bölünmesi durumunda, BitPay cüzdanı sadece BitPay trader’larına yönelik ödemeleri işlemeye devam ettiğimiz Bitcoin Cash zincirini destekleyecek. Şu anda BitPay cüzdanına yeni tokenler ekleme planlarımız yok.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin