huobi wallet
Huobi Wallet Tron depolayanlar için 400.000 TRX'lik bounty başlattı

Huobi Wallet Tron depolayanlar için 400.000 TRX’lik bounty başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRX, yüzde 2,12 oranında azalarak 0,01434 dolar seviyesinde yer alırken, Huobi Wallet, TRX’i cüzdanında saklayanlar için ödül programı olarak 400 bin TRX’lik bonus açıkladı.

Huobi Wallet ‘daTRX tutanlar için Bounty programı yayında

Kısa bir süre önce, dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası olan Huobi, Tron cüzdan desteğini ekledi. Huobi Cüzdan, Twitter’da paylaşıldığı gibi ödül programının duyurulduğu Tron tokeni için desteğini duyurmuştu.

Huobi Cüzdan resmi olarak TRX’i destekliyor. Huobi Cüzdanını http://bit.ly/2QUCNhZ adresinden indirin. Ödül programı çok yakında.

Şimdi, ödül programı açıldı. TRX’lerini Huobi Cüzdanında saklayacak kullanıcılar 400bin TRX’i kullanıcılar arasında paylaşacaklar. Duyuru ayrıca, bonusun payının bir bireyin TRX varlığının büyüklüğüne göre kararlaştırılacağını söylüyor. Ayrıca, dağıtımın 25 Kasım 24.00 (GMT + 8) tarihindeki görüntüye göre alınacağı bilgisi verildi.

Huobi Cüzdan, profesyonel bir Multi-chain hafif cüzdan olarak biliniyor. Huobi Group’un Blockchain alanındaki birleşik güvenlik uzmanlığı ve teknoloji geliştirmesine dayanan Huobi Wallet, varlıkların küresel kullanıcıların güvenliğini birçok boyuttan garanti ediyor. Ayrıca Dijital Varlık Yönetimi (DAM) hizmetlerini basit, kullanışlı ve güvenli kılıyor.

Huobi resmi sitesine göre, cüzdan yaklaşık 1000 farklı kripto türünü destekliyor. BTC, BCH, USDT, ETH, EOS, ETC, LTC, TRX ve USDT, PAX, TUSD, USDC, GUSD ve diğer stabil coinler de dahil olmak üzere tüm ERC20 tokenleri destekleniyor.

Ayrıca Huobi, kullanıcıların kendi özel anahtarlarını yönetmelerini sağlayarak, kullanıcıların varlıkları üzerinde tam kontrol sahibi olmalarını sağlıyor. Veri güvenliğine gelince, güvenlik izolasyonu ve veri şifrelemeyi ve diğer birçok patenti de içeren bir sisteme sahip.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin