Bitcoin ticaretindeki artış, Asya dopingli olabilir
Bitcoin ticaretindeki artış, Asya dopingli olabilir

Bitcoin ticaretindeki artış, Asya dopingli olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Asya finansal piyasası, bu yıl Bitcoin’e aktif olarak dahil oldu. Birçok analist, Bitcoin rallisinin nedenlerinden birinin ABD/Çin ticaret savaşı olduğunu iddia ediyor.

Bitcoin’in artan ticareti, Asya pazarlarındaki yüksek talebe bağlı olabilir

Dünyanın en büyük kripto para biriminin fiyat artışının sebebi, Tokyo’daki GMO Internet Inc. ve Seul’deki Vidente Co.’da sırasıyla %7 ve %5,4 artış göstermesi olarak belirtiliyor.  SMC Capital’in kurucu ortağı Mikhail Mironov, Bitcoin ve diğer sanal varlıkların geçtiğimiz ayki tanık olduğu haftasonu hacminin Asya pazarında büyüyen perakende ticaretinin bir göstergesi olduğunu iddia etti. 

Ayrıca, Çin’in Bitcoin’deki perakende satış ilgisinin yükselişinin fiyat artışındaki önemli nedenlerden biri olduğuna dikkat çekti. SMC Capital’da bir ortak olan Mironov, Çin’de kripto ticareti ile ilgili mevcut komplikasyonlara ve ICO’ların yasaklanmasına rağmen, Çin’de bir dizi kripto borsasının ilgi görmeye başladığını açıkladı. Mironov Bitcoinist.com ile yaptığı röportajda şunları söyledi:

Çin’den perakende ticareti artıyor ve yakın ilgimizi hak ediyor. Biki, Bliss ve MXC veya Zg.com’u hiç duydunuz mu? Bunlar, Çin’deki son aylarda piyasaya sunulan yeni kripto borsaları. 

Bitcoin, WeChat’ta yapılan arama sorgularında büyük bir artışa tanık oluyor

Mironov’un yorumu, Bitcoin’in, Çin’in 1 milyardan fazla kullanıcısı olan en popüler sosyal medya platformu WeChat’ta yapılan arama sorgularında büyük bir artışa tanık olması gerçeğiyle desteklenebilir.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin