Bitcoin SV ve Neo fiyat analizi: BSV ve NEO nereye gidiyor?
Bitcoin SV ve Neo fiyat analizi: BSV ve NEO nereye gidiyor?

Bitcoin SV ve Neo fiyat analizi: BSV ve NEO nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin piyasası, son birkaç hafta içinde birkaç ortak noktayı paylaştı. Birçoğu grafiklerde güçlü bir yükseliş trendi kaydederken, bunu son günlerde bir gerileme izledi. Bitcoin SV de böyle bir altcoin iken Neo geri çekildi.

Bitcoin SV (BSV) fiyat analizi

Saatlik grafikte RSI düşüyor. Bir önceki günkü işlemin ardından düşüş bölgesine geriledi ve BSV, 250 doları geçen kısa bir artıştan sonra kayıplar kaydetti.

Bitcoin’in aşağı yönde güçlü bir hareket görmemesi koşuluyla, 237 dolarlık Fibonacci geri çekilme seviyesinin destek olarak kalması bekleniyor. Dahası, BSV için uzun vadeli momentum hala ayılar lehine ve 230 doların altında daha derin bir düzeltme tahmin edilmiyor.

237 doların altındaki olası bir kapanış, alıcıların 230 dolara adım attığını görebilir ve bu da 230-240 dolar aralığını BSV boğalarının ayılara teslim edemeyeceği bir talep bölgesi haline getirebilir.

Neo fiyat analizi

Neo, geçtiğimiz ay boyunca yükseliş gücü sergiledi ve bu yazı yazıldığı sırada kısa bir konsolidasyon aşamasında. Saatlik grafikte, işlem hacmi önemli ölçüde düşerken, Bollinger Bantları da düşen oynaklığı göstermek için fiyat civarında sıkılaştı.

39 dolarlık bölge, birçok düşüş baskısı karşısında destek olarak kaldı. Bu seviyenin altında kapanmak ve birkaç saatten fazla kalmak, piyasadaki düşüş gücünü güçlendirecek ve NEO’nun 35 dolara düştüğünü görebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin