Bitcoin kritik bölgede mücadele ediyor! Yatırımcılar hangi seviyeleri beklemeli?
Bitcoin kritik bölgede mücadele ediyor! Yatırımcılar hangi seviyeleri beklemeli?

Bitcoin kritik bölgede mücadele ediyor! Yatırımcılar hangi seviyeleri beklemeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasındaki mevcut düşüş ve Bitcoin’in tekrardan 20.000 dolar seviyesinin altına gerilemesi yatırımcılar arasındaki düşüş endişesini artırıyor. Buna karşın, olası bir düşüşün alım fırsatı yarattığını düşünen analistler bulunuyor. Temel göstergeler, mevcut seviyelerin geç ayı piyasası aşaması civarında gezindiğini ortaya koyuyor.

CoinMarketCap’e göre, Bitcoin son 24 saatte %4,40 düşüşle 19.986 dolardan işlem görüyor. BTC, Haziran ayını ilk kez 200 haftalık hareketli ortalamanın altında kapatma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Önceki ayı piyasalarında Bitcoin, destek olarak 200WMA’yı daima korumuştu.

Ayı piyasasına giriş sinyalleri

CryptoQuant’ın caueconomy’sine göre, Puell Multiple’nin değişim hızı, önemli eğilimleri ölçmek için kullanılabilir. Puell Multiple, Bitcoin madencilerinin gelirlerini değerlendirmek için bir değerleme aracıdır.

Analizler, geç bir ayı piyasası aşamasında olmamızın muhtemel olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, eğilimin yakında tersine dönme ihtimali de var

“Geç bir ayı piyasası aşamasındayız ve yakında tersine dönebiliriz. Puell Multiple’nin değişim oranını kullanarak, göstergenin kendisinden bile daha optimize bir görünüme sahip olduk.”

Bitcoin dip seviyesini buldu mu?

Bitcoin piyasa döngüsü, bir piyasa üstünü içeren üç döngü ile karakterize edilir. Mevcut aşamada, ayı piyasasına giriş ve onay, Bitcoin alt yeşil çizgisi boyunca gösterilir.

Bitcoin bottom formation

“Gösterge yeniden yükselmeye başladığında, ayı piyasası bölgesinden ayrıldığını gösteriyor. Tam bir tersine dönüşe yakın olan düşüş döngüsünün sonunda olduğumuzu varsayabiliriz. Ayı piyasası dip oluşumundayız.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin