Uzman görüşleri: Bitcoin yükselmeyi sürdürecek mi?
Uzman görüşleri: Bitcoin yükselmeyi sürdürecek mi?

Bitcoin için kritik sinyaller göründü: Son görüldüğünde yüzde 230 artmıştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış kripto para birimi trader’ı MoeMentum, Bitcoin fiyat hareketi açısından yeni bir haftaya girilirken önemli bir sinyal oluşmaya başladığını kaydetti.

Bu sinyal son görüldüğünde BTC fiyatı yüzde 230 artmıştı

Haftalık grafikte Fisher Transform, 0 çizgisinin üzerini zorluyor. Son olarak 2019’un ilk aylarında fiyat 4.200 dolarken görülen bu sinyal, kripto para biriminin fiyatını %230 artırarak 14.000 dolara yükseltmişti.

Tarih tekerrür ederse ve gösterge aynı yolu izlerse BTC‘nin yukarı yönlü güçlü bir dalgalanma başlatacağı düşünülüyor.

https://twitter.com/Moe_mentum_/status/1221707276639227910?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1221707276639227910&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbtc.com%2F2020%2F01%2F27%2Flast-time-signal-flashed-bitcoin-rallied-230-percent-back-again%2F

Google Trends de önemli veriler ortaya koyuyor

Bitcoin’in başka bir üstel, hatta parabolik boğa koşusuna girme eşiğinde olduğunu gösteren tek gösterge, Fisher Transform sinyali değil.

Kripto para analisti Cryptokea, geçtiğimiz günlerde Google Trends’te, “Bitcoin Satın Al” arama teriminin dünya çapında son 7 ayın zirvesine yükseldiğini belirtti. 100 puan üzerinden açıklanan verilerde uzun aradan sonra 10 puanı gören “Bitcoin Satın Al” terimi, bir parabolik yükselişin başlangıcını işaret ediyor olabilir.

Analist, Bitcoin fiyatındaki büyüme ile ilişkili olan bu metrik için uzun vadeli artış eğiliminin inkar edilemez”olduğunu ve zamanla daha fazla insanın kripto para birimini satın almak istediğini doğrulayan logaritmik bir koridora işaret ettiğini de sözlerine ekledi.

MACD boğayı gösteriyor

Ayrıca haftalık Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesi, boğa crossover’ını işaret etti.

Bu teknik sinyalin son kez görüldüğü Şubat 2019’dan birkaç ay sonra, BTC’yi 3 bin dolardan 14.000 dolara çıkaran büyük bir fiyat patlaması gerçekleşmişti.

2020’de Bitcoin’den daha iyi performans göstermesi beklenen 3 altcoin

newsbtc


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin