LUNA piyasadan silindi, Peki kripto varlıklar rahat etti mi? İşte Bitcoin’deki son durum…

Bitcoin fiyat analizi: Lider varlık için yükseliş fırsatı doğdu mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğalar tekrar harekete geçtiği için BTC fiyatı Perşembe günü daha yüksek işlem görüyor. Yeşil bir mum çubuğu, altta yatan yükseliş eğiliminin varlığını gösterir. Fiyat, 11 Nisan’ın en yüksek seviyelerine yakın, bu nedenle çift tepe formasyonu oluşturuyor. Bununla birlikte, ortalamanın üzerindeki hacim, fiyatın şu an itibariyle herhangi bir düşüş eğilimini görmezden gelebileceğini gösteriyor.

Bitcoin fiyatı, üst üste üçüncü düz oturum için kazançlar yazdırmaya devam ediyor. 45.000 dolarlık engeli geçtikten sonra 48.000 dolarlık yükselişi etiketlemek için bir artış beklenebilir. Bitcoin fiyat analizi, gün içi hacim, %20 artışla 31.684.782.171$’dan yükseliş hareketini destekliyor.

Bitcoin fiyat analizi: BTC fiyatı bir bükülme noktası yakınında işlem görüyor

Günlük grafikte, BTC fiyatı 42.000 doların üzerinde güçlü bir dirençle karşı karşıya. Grafikte görüldüğü gibi, bu bariyer 20 Ocak’tan beri var. Bitcoin fiyatı, 32.000$ civarında rekor düşük seviyeyi test etti. Varlık yaklaşık %45 artışla 44.850$’a yükseldi. BTC fiyatı, 45.000 ila 48.000 dolar arasında bir sapma ile 36.000 ila 42.000 dolar aralığında dalgalanmaya devam ediyor.

Öncü kripto para birimine karşı iyimser bir bakış açısına sahip olmanın nedeni, her uzun vuruşta 37.000 dolardan 40.000 dolara daha düşük bir düşüşe tanık olmamızdır.

Şimdi, güçlü bir yeşil mum çubuğu, yatırımcıları uzun bir pozisyon oluşturmaya teşvik ediyor. Yolculukta aşılması gereken ilk ters engel, 2 Mart’ta 45.366 dolardan yapılan en yüksek seviyeler. Buna ek olarak, sürekli bir satın alma baskısı, 48.000 dolarlık nihai hedefe giden yolu açacaktır.

Tersine, yükseliş hissiyatındaki bir değişiklik, varlığın yükseliş görünümü hakkında bir soru sorabilir. Fiyat günlük bazda 40.000$’ın altında kapanırsa, bu, 37.000$’lık alt hedefin bir kez daha karşılanmasıyla sonuçlanacaktır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin