BTC fiyatı, BlockFi iflasının ardından nasıl hareket ediyor?

Uzmanlar, Bitcoin fiyatında indirime gitti, neden mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto uzmanları, Bitcoin beklentilerinde biraz daha fiyatları düşüş tutmaya başladı. Paylaşılan bir rapora göre, piyasanın önde gelen isimleri yeni bir görünüm ve yol haritası belirledi.

Finder tarafından yayınlanan bir rapora göre, uzmanlar Bitcoin fiyatında çoğunlukla indirime gitti. Baskın kripto para biriminin mevcut seviyelerin önemli ölçüde üzerinde bitmesini ve hatta tüm zamanların en yüksek seviyesini belirlemesini beklemelerine rağmen, 35 kripto uzmanından oluşan bir panel, Bitcoin için yıl sonu hedef fiyatına toplu olarak daha az görüyor.

Uzmanlar beklentilerini küçülttü

Uzman paneli Finder’ın Çarşamba 3 aylık raporu ortaya çıktı. Nisan ayı için üç aylık raporuna göre, Bitcoin’in 2022’yi 65.185 ABD doları veya Ocak ayında yayınlanan yıl sonu 76.360 ABD doları hedefinden %15 daha düşük bir seviyede kapatacağını tahmin ediyor.

Panel, BTC fiyatını 2025 yılına kadar 179.280 ABD Doları ve 2030 yılına kadar 420.240 ABD doları olarak tahmin ediyor. Bu rakamlar, Ekim ayındaki üç aylık rapordaki tahminlerine kıyasla sırasıyla %13 ve %25’lik bir düşüş anlamına geliyor.

Ankete katılan 35 fintech ve kripto para birimi uzmanının ortalamasına göre, Bitcoin’in bu yıl tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 81.680 ABD dolarına ulaşmasını beklentini değiştirmiyor.

Panelin yaklaşık %50’si, Bitcoin’in sonunda en popüler kripto para birimi olma açısından daha gelişmiş bir blok zinciri tarafından tahttan indirileceğine inanıyor. Bitcoin’in yaşadığı oynaklık yüzünden uzmanlar beklentilerinde ufak bir revizyona gitti. 2022 yılına beklenen girişi yapamayan BTC, sonunda 40 bin dolar seviyelerine takılı kaldı.

forkast.news


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin