Bitcoin dipleri ararken o isim yine ucuz fiyatı kaçırmadı!

Bitcoin dipleri ararken o isim yine ucuz fiyatı kaçırmadı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 20 Ocak Perşembe günü başlayan kripto çöküşü hafta sonuna taşındı. 21 Ocak günü çöküş daha sıkı hissedilirken, Cumartesi günü 36.000 doların altı görünmüş oldu. Tepkinin gelmemesi ise daha çok korku yaşatıyor. Bitcoin dipleri zorlarken alımlar gelmeye devam ediyor. Herkesin yakından tanıdığı Latin Amerika ülkesi yeniden alım gerçekleştirdi. 

Bitcoin %7,38 düştü ve şu anda 700 milyar doların altında bir piyasa değeri ile 36.000 dolardan işlem görüyor. İki günlük piyasa düzeltmesi, Bitcoin’in haftalık kayıplarını %15’in üzerine çıkmasına neden oldu. İki gün önce 43.500 dolardan en tepe noktasını baz aldığımızda ise en diple beraber %17’den fazla zarar gördü.

Bitcoin dipleri, El Salvador’a yarıyor

Bitcoin dipleri, El Salvador’a yarıyor

Kripto piyasasında aşırı korku baş gösteriyor. Korku endeksi tavan yaparken, El Salvador Başkanı Nayib Bukele başını dik tutuyor. Nayib Bukele, bunu bir satın alma fırsatı olarak görüyor. Birkaç saat önce Başkan Bukele, El Salvador’un hazinelerinden 15 milyon dolarlık şaşırtıcı bir 410 Bitcoin daha satın aldığını duyurdu.

Başkan Nayib Bukele, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla beraber Bitcoin dipleri gözettiğini belirtti. Dipleri fırsat gören Bukele, önemli bir alım gerçekleştirmiş oldu. Son alımla beraber El Salvador’un rezervlerinde 1400 BTC yer aldı.

Bitcoin ne kadar?

Bitcoin ne kadar?

1 Bitcoin fiyatı şu an 36.000 dolar. Fiyat sürekli değişkenlik gösteriyor. Sabah saatlerinde 36K altına kadar iniş gerçekleştirdi. Son 24 saat içinde 40 milyar doların üzerinde bir hacim girişi gerçekleşti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin