Bitcoin cüzdanları, düşüşte harekete geçti: Bu ne anlama geliyor?

Bitcoin cüzdanları, düşüşte harekete geçti: Bu ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta sonu kripto piyasası kan banyosunu yaşadı. Sabahın erken saatlerinde yaşanan düzeltmenin boyutu öğlen saatlerinde daha iyi hissedildi. Sabah saat 8 gibi gelen düşüşün Çin kaynaklı olduğu ihtimali kuvvetli. Orada gelen haberler ve satışlar piyasayı kısa sürede etkisi altına almıştı. Bitcoin cüzdanları ise bu süreçte hareketli süreç yaşadı.

Kripto dünyasında yaşanılan düşüş sonrasında cüzdanlarda gözle görülür hareketlilik oluştu. Sadece Bitcoin cüzdanları değil diğer varlıklarda da hareketlilik gözlemlendi. Balinalar, soğuk cüzdanlardan borsalara ya da borsalardan soğuk cüzdanlara varlıklar taşındı. Stablecoinlerin sıklığı ise dikkatlerden kaçmadı.

Whale Alert, 1.8 milyon takipçisine bir dizi tweet’te, yaşanılan gelişmeleri paylaştı. Son 24 saatte kripto balinalarının, BTC’nin 30 günün en düşük seviyesi olan 52.416 $’a düştüğünü gören bir düzeltmenin ortasında binlerce BTC’nin yerini değiştirdiğini söylüyor.

Bitcoin cüzdanları hareketli gün geçirdi

Cüzdan izleme sağlayıcısı olarak bilinen Whale Alert, bugün fazlasıyla mesai yaptı. Pek çok hesapları takip eden veri izleme sistemi USDT, BTC ve ETH hareketlerini fazlasıyla kaydetti. En dikkat çeken ise Bitcoin cüzdanları oldu. 

Bitcoin, bilinmeyen cüzdanlardan ABD merkezli popüler kripto borsası Coinbase’e aktarıldı. Bu arada, bir işlem büyük miktarda Bitcoin’i küresel kripto borsası Binance’den Coinbase’e taşıdığı görüldü. Toplamda 320 milyon dolarlık bir transfer gerçekleştirildi. 2.000, 530, 1.000, 842 adet BTC bilinmeyen cüzdanlardan borsalara aktarıldı.

Bitcoin cüzdanları için en dikkat çeken Binance borsasından Coinbase’e borsasına olan transfer oldu. Diğerleri ise bilinmeyen cüzdanlar üzerinden aktarıldı. Burada borsanın kendi sistemine de çektiğini düşünebiliriz. Ancak yine de yatırımcılar aktarılan Bitcoin için endişe etti. 

Into the Block, merkezi borsaların geçen hafta girişlerden daha fazla çıkış kaydettiğini bildiriyor. Bugün düşüş ile hareketliliğin fazla olması normal karşılandı.

thedailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin