Bitcoin boğaları geri döndü: 23.000 dolar görüldü

Bitcoin boğaları geri döndü: 23.000 dolar görüldü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta yayılan FUD haberlerinden sıyrılan Bitcoin fiyatı, hafta sonunda zirveye çıktı. Fiyat bir anda 23K bölgesini kırdı. Son 24 saat içinde gelen kazanımlarla beraber çift haneli yükseliş gösterdi.

Ocak ayının başında piyasanın durgunluğu kısa sürdü. Özellikle de ikinci hafta başlayan ataklarla birlikte Bitcoin boğaları, fiyatı 20.000 doların üzerine çıkardı. Son 13 günde sadece 3 sefer kırmızı mum kapatan BTC, geri kalanında günlük yeşil kapatmayı başardı.

12 Ocak’tan sonra yeşil mumların fazlalığı ise dikkat çekiyor. Sadece çarşamba günü gelen Amerika’daki yaptırım haberleri piyasayı strese soktu. Ancak haberin Bitcoin ile ilgili olmaması yükselişi yeniden başlattı.

Gece 22.000 doların üstünde kapatan lider kripto para birimi, cumartesi gününe de artı yönde girdi. Haberi yaptığımız esnada 23.000 dolar bandını kırabildi. Bu sayede hacim yüzde 50 ve piyasa değeri de yüzde 10’un üzerinde artış kaydetti.

1 Ocak ile 21 Ocak arasında Bitcoin fiyatı tam tamına yüzde 40 artış sağladı. Yaklaşık 21 günlük süre zarfında fiyat 16.500 dolardan 21.190 dolara geldi.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin