Binance.US borsasında Bitcoin 8 bin dolara düştü
Binance.US borsasında Bitcoin 8 bin dolara düştü

Bitcoin 61.000 doları geçerken son dört saatte devasa short pozisyonları tasfiye edildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son dört saatte, BTC short pozisyonlarında neredeyse yarım milyar USD likidite olurken, Bitcoin 61.000 $’ın üzerine çıktı.

Bybt analiz platformundan elde edilen veriler, son dört saat içinde yatırımcıların şaşırtıcı miktarda BTC short pozisyonlarını tasfiye ettiğini gösteriyor.

7156_0

Bu arada, bugün erken saatlerde Bitcoin 61.500 $ seviyesine yükseldi.

447 milyon dolarlık BTC short pozisyonları tasfiye edildi

Bybt’den alınan analitik verilere göre, bugün son dört saat içinde, Bitcoin short pozisyonlarında neredeyse yarım milyar tasfiye edilirken, büyük kripto borsalarında bir tasfiye dalgası yaşandı.

BTC long vadeli işlemlere gelince, tasfiyeler 67,77 milyon doları buldu.

Başka bir analiz ajansı Glassnode tarafından sağlanan veriler, geçtiğimiz saat içinde 163.745.606 dolarlık Bitcoin short pozisyonlarının tasfiye edildiğini gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin