Bitcoin 1400$ Seviyesini Aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

 

Bitcoin fiyatı gün içerisinde 1400$ seviyesinin üzerine çıkarken günü 1422$ seviyesinden kapatmak üzere. Bitcoin’in başarılı artış grafiği, akıllara ”daha ne kadar yükselir” sorunusu getiriyor.

Bitcoindeki bu yeni artış seviyesi, tüm zamanların en iyi rakamına ulaşmasına ve aynı zamanda bir ons altın fiyatının dahi üzerine çıkmasına neden oldu.

Bitcoin ve diğer alt koinlerin böylesine dudak uçuklatan rakamlara ulaşması, insanların değişken ekonomilerden, ekonomik krizlerden ve belirsiz geleceklerden dolayı, yatırımlarını bitcoin ve alt coinlere yönlendirmelerine de neden olmaktadır.

Bitcoin’in bu günkü yükselişiyle piyasa değeri tam 23milyar$’ın üzerine çıktı.

Ethereum ve diğer kripto paraların yükselişi

Aslında Bitcoin son zamanlarda yükselişiyle göze çarpan tek kripto para değil. Coinmarketcap verilerine göre, ilk yirmi sırada bulunan birçok kripto para da bitcoin gibi azımsanmayacak kadar ciddi bir yükselişteler.

Piyasa hacmi olarak ikici sırada bulunan Ethereum bu gün itibarıyla 80$ seviyesine yaklaşmış durumda ve piyasa hacmi 7milyar dolara ulaştı. Tüm rakamlara baktığımızda ise kripto paraların toplam piyasa hacimleri 40milyar dolara ulaşmış durumda.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin