Binance'ten kritik Cardano duyurusu geldi! ADA yatırım-çekim işlemleri askıya alınıyor
Binance'ten kritik Cardano duyurusu geldi! ADA yatırım-çekim işlemleri askıya alınıyor

Binance’ten kritik Cardano duyurusu geldi! ADA yatırım-çekim işlemleri askıya alınıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance, 27 Şubat’ta Cardano’nun ağ yükseltmesini ve hard fork’u destekleme planını açıkladı. Borsa, 1 Mart’ta platformunda kripto paranın yatırılmasını veya çekilmesini 5 saat süreyle askıya alacağını açıkladı.

Yükseltme tamamlandığında ve stabil görüldüğünde para yatırma ve çekme işlemlerini yeniden açacağını açıklayan borsa, askıya alma ile ilgili başka bir bildirimde bulunulmayacağını duyurdu.

Cardano tüm zamanlar rekoru kırdı

ADA bu hafta tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığı için yükseltme tam zamanında gelmiş gibi görünüyor. Rallinin ortasında, Cardano’nun piyasa değeri de 43,8 milyar dolarla yeni bir zirveye ulaştı. Coinmarketcap’e göre, bu yazının yazıldığı an itibarıyla Cardano son 24 saatte %24.32 arttı ve şu anda 1.39 USD seviyesinde işlem görüyor.

Şu anda Cardano, piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto para birimi konumunda. Kripto para, üçüncülük pozisyonuna geçmek için USDT ve BNB’yi çevirdi. Kripto paranın ortalama işlem hacmi de Ethereum’u geçti.

Yeni projeler geliyor

Ayrıca Cardano, erişim alanını genişletmek için birkaç başka proje üzerinde çalışmayı planlıyor. Ekip 26 Şubat’ta bir programlama dili olan Glow’un platformuna entegrasyonunu açıkladı. Girişim, geliştiricilerin platforma daha fazla özellik eklemesine ve daha fazla uygulama oluşturmasına olanak tanıyacak.

Cardano’nun ağına yükseltme, onu DeFi alanında da öne çıkarabilir ve şüphesiz ADA da daha cazip hale gelebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin