Binance raporu: 2020’de en çok işlem gören 5 kripto para ve daha fazlası
Binance raporu: 2020’de en çok işlem gören 5 kripto para ve daha fazlası

Binance, finanse edeceği 5 yeni DeFi projesini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance, 5 DeFi projesini finanse edeceğini açıklamasının ardından bugün ikinci grup projeleri de finanse edeceklerini duyurdu. Böylelikle fon, toplamda, akıllı sözleşmelerin oluşturulmasını ve yerel BNB tokeni için stake mekanizmasını sağlayan firmanın paralel blok zinciri Binance Smart Chain üzerine inşa edilecek 11 projeyi destekliyor.

Binance, 5 yeni DeFi projesini finanse ediyor

Yeni projeler, merkezsiz NFT müzayede platformu, OTC ticareti, token satışları ve zincir üzerinde NFT müzayedelerini sağlayan Bounce’u içeriyor. Binance’ten fon alacak diğer projeler arasında DeFi şeması ve analitik panosu DeFiStation, geliştirici odaklı bir platform Gitcoin ve kullanıcıların BSC’nin “ucuz ücretleri” ile protokolü kullanmalarına olanak sağlayan JustLiquity protokolü yer alıyor. Binance ayrıca BSC için bir “IFTTT” (IF This Then That) programlanabilirliği sağlayıcısı olan PARSIQ’u seçti.

Firma daha önce hızlandırıcı fonu için 180’den fazla projenin başvurduğunu iddia etmişti. Ancak ilk turda Binance; AnySwap, Arkane Network, BakerySwap, Bitquery, Proxima ve PancakeSwap gibi yalnızca altı DeFi blok zinciri platformu seçti.

CZ bu hamlenin çok önemli olduğunu söylüyor

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), DeFi ekonomisinin potansiyelleri hakkındaki mevcut heyecan göz önüne alındığında, bu tür geliştiricileri finanse etmenin Binance için merkezsiz finansmana adım atmanın bir yolu olduğunu ve borsa kullanıcılarının birçok kişiye erişmesine izin vereceğini söyledi. Doğrudan Binance Smart Chain üzerindeki DeFi projelerinin Binance’in DeFi’den ilham alan programları arasında Liquid swap ve DeFi stake etme de yer alıyor.

Yeni projeleri finanse etmenin yanı sıra, Binance daha fazla başvuru çağrısında bulundu:

Synthetix, türevler, tahmin pazarlaması, toplayıcılar ve daha fazlası gibi çeşitli kategorilerden daha yenilikçi dApp’ler arıyoruz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin