Malezya'dan Binance şoku: Borsanın ülkede faaliyet göstermesi yasaklandı
Malezya'dan Binance şoku: Borsanın ülkede faaliyet göstermesi yasaklandı

Binance büyümeyi sürdürüyor: 15 yeni fiat para seçeneği geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, platformuna Visa ve Mastercard alımları için 15 ek fiat para birimi seçeneği ekledi. Bugünden itibaren borsa ortağı Simplex dünyanın birçok ülkesinde kripto satın almak için kullanılabiliyor.

Desteklenen para birimleri İngiliz sterlini, Güney Kore wonu, Rus rublesi, Avustralya doları, İsviçre frangı, Çek korunası, Danimarka kronu, Norveç kronu, Yeni Zelanda doları, Polonya zlotisi, İsveç kronu, Türk lirası, Güney Afrika randı, Macar forinti ve İsrail şekeli.

Binance, bu seçenekleri Simplex ile mümkün kılıyor

Binance kullanıcıları bu seçenekleri, şu paralarla Kripto Al sayfası aracılığıyla kullanabilir: Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) ve Ripple (XRP).

Ancak çok da ucuz seçenekler olmadığını belirtmekte fayda var. Simplex yüzde 7 civarında bir ücret alıyor ve bu genellikle kredi kartı nakit avansından daha pahalı.

Dünyanın en büyük borsası, daha fazla fiat para seçeneği ekleyerek dünya çapında kullanıcı tabanını büyütüyor. Borsa, geçtiğimiz günlerde Peer-to-Peer borsa platformuna Rus rublesi desteğini ekledi. Bu seçenek çok daha düşük ücretler vadediyor.

Ünlü borsa, geçen ay başlatılan bir program aracılığıyla daha fazla trader kazanmak için de çaba gösteriyor.

cointelegraph

Bitcoin golden cross tamamlanmak üzere: Altcoinler nasıl etkilenecek?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin