Binance yeni kurallarla seçmen manipülasyonundan kaçınmak istiyor
Binance yeni kurallarla seçmen manipülasyonundan kaçınmak istiyor

Binance Borsası’na eklenecek kripto parayı belirleyebilirsiniz: İşte kuralları!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, projelerin seçildiği 9’uncu seçimler için yeni kurallar yayınladı. Yeni kurallar arasında, oy kullanma hakkına sahip olabilmek için oy kullanacak kullanıcıların son otuz gün boyunca en az 0,01 BTC işlem hacmine sahip olmaları lazım. Ayrıca, yarışmaya katılabilmek için 22 Ağustos’tan önce borsaya üye olmaları gerekiyor. Önemli bir kuralda, Binance çarpanını kaldırdı ve her kullanıcıya bir oy hakkı verdi.

Binance yeni kurallarla seçmen manipülasyonundan kaçınmak istiyor

Yukarıdaki kurallar, geçmişte önemli bir konu ve endişe kaynağı olan seçmen manipülasyonundan kaçınmak için açık bir şekilde uygulanıyor. Bazı ekipler, oylamayı kazanmak için topluluğu kullandılar ve kendi projelerinin listelenmeyi kazanması halinde tüm kullanıcılara token dağıtacaklarını vaat ettiler.

Kripto borsası artık topluluk için şanslı bir çekiliş de yapacak ve oylama başına 0,1 BNB tahsil edecek. Böylece Binance bir projeyi listeleme maliyetinden vazgeçip ücretli katılım oylarıyla belirleyecek. Bu durumda, katılım ücretiyle çok daha fazla bir miktara erişecek iddialarını gündeme getirerek potansiyel bir sorun ortaya çıkmış oldu. Çekiliş, toplanan oylama ücretlerini içerecek ve 500 şanslı kişiye dağıtılacak. Ayrıca, oy kullanan topluluğa bir takdir tokeni olarak şanslı çekilişe ilave olarak 5.000 BNB dağıtılacak.

Bir sonraki tur için son başvuru tarihi 24 Ağustos

Bir sonraki tur için son başvuru tarihi 24 Ağustos olacak. Seçilen projelerin oylanması 27 Ağustos – 31 Ağustos tarihleri ​​arasında olacak. Kullanıcılar proje başına bir kez oy kullanabilecek. Kazanan projenin listelenmesi için hala doğrulanması ve Binance kurallarına göre değişime tabi olması gerekecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin