Wanchain KronosToken ile ikili sisteme geçecek
Wanchain KronosToken ile ikili sisteme geçecek

Wanchain KronosToken ile yeni ortaklık kurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Wanchain KronosToken ile yeni bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Wanchain, kurulan ortaklığın “Blockchain teknolojisine dayalı finansal hizmetleri genişletmek ve yeniden inşa etmek” misyonuna yardımcı olacağını belirtti.

Wanchain KronosToken ile ikili sisteme geçecek

Kronos, ortalama yatırımcılara, fon yöneticileri tarafından kullanılan geleneksel elit ticaret stratejilerini kullanma yeteneği veren bir finansal platform. Kronos, kendi web sitesinde faaliyetlerini, yenilikçi sistemde en iyi hedge fon stratejilerini belirleyen finansal kuruluş olarak tanımlıyor. Nihai hedefi, herkesin sadece akıllı sözleşmeleri kullanılmasını sağlayarak geleneksel finans kurallarını değiştirmek. Bu sayede elit fonların uyguladığı en iyi ticaret stratejilerini müşterilerine sunacak. Proje, geliştirme sürecinin henüz ilk aşamalarında olmasına karşın 2019’da iki tokenli sistemin piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Wanchain fiyat grafiği
Wanchain fiyat grafiği

Öte yandan Wanchain, piyasa değeri açısından en iyi 100 token arasında 71. sırada bulunuyor. Blockchain ekosisteminde bulunan Wanchain, akıllı sözleşmelerle, gizlilik koruması ve blok varlıklar arasındaki dijital varlıkların değişimini sağlıyor. Wancoin tokeni son 24 saatte %5’lik bir artışla yazım sırasında 0,90 dolara kadar yükseldi. Her ne kadar, işbirliğinin iki projeye nasıl değer katacağı açıkça belirtilmese de Wanchain, Kronos’un değerli bir ortak olduğunu söyledi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin