Binance, Arjantin milli futbol takımının yeni küresel sponsoru oldu
Binance, Arjantin milli futbol takımının yeni küresel sponsoru oldu

Binance, Arjantin milli futbol takımının yeni küresel sponsoru oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance ve Arjantin Futbol Federasyonu, beş yıllık bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Piyasa hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Arjantin Futbol Federasyonu (AFA) ile bir anlaşma imzaladı.

Anlaşmanın ardından, eski Arjantin milli futbol takımının yeni Küresel Ana Sponsoru ve Profesyonel Futbol Ligi’nin Adlandırma Sponsoru olacak. Binance ayrıca kısa süre içinde piyasaya sunulacak yeni bir Taraftar Tokeni geliştirecek.

Binance ve Arjantin el sıkıştı

Anlaşma önümüzdeki beş yıl boyunca sürecek. Ticaret merkezinin daha önce hiçbir milli futbol takımıyla ortaklık yapmadığı için Binance için önemli bir kilometre taşı olarak kabul ediliyor. Ayrıca anlaşma, tarihinde iki kez Dünya Kupası kazanan ve bu yıl Aralık ayında bir kez daha tahta çıkmaya çalışacak ünlü bir kulüple yapılıyor.

Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı Claudio Tapia, bu işbirliğinin “aradığımız tüm koşulları karşıladığını” söyledi. Binance’i, alanında yenilikçi bir vizyona sahip lider bir küresel marka olarak övdü.

“Binance’in AFA’nın ticari ortağı olarak dahil edilmesinden çok memnunuz. Şüphesiz stratejik olan ve her iki taraf için de mükemmel sonuçlar doğuracak bir ittifak.”

Binance Latin Amerika Direktörü Maximiliano Hinz, kripto para birimi nişinin Arjantin’deki futbol taraftarları için oldukça çekici olduğunu savundu. Bununla birlikte, şirketin AFA ile takım kurmasının “mantıklı” olduğunu açıkladı.

Arjantin milli takımı en tutkulu hayran kitlelerinden birine sahip. Birliğin Ticari ve Pazarlama Müdürü Leandro Petersen, bu nedenle Binance ile ittifakın “dünya çapında yeni AFA dijital varlıkları elde edebilecek milyonlarca hayranı” yakınlaştırmayı amaçladığını tahmin ediyor.

Bybit borsası da Arjantin ile anlaşma yaptı

Bu, Arjantin milli takımının geçen yıl Kasım ayında Bybit ile el sıkıştığı gibi bir kripto para birimi platformuyla ilk kez ortaklık kurması değil. Anlaşmanın şartlarına göre, kulübün kaptanı Lionel (Leo) Messi ve takım arkadaşları, Kasım 2023’e kadar antrenman kıyafetlerinde şirketin logosunu taşıyacak.

O zamanlar, Bybit CEO’su Ben Zhou, Arjantin futbol takımının “acımasız tutku ve sınırsız yaratıcılığa” sahip olduğunu belirtti – firmasının şampiyon olmak ve kutlamak istediği nitelikler:

“AFA ile çalışmak şimdiye kadar verdiğimiz en kolay kararlardan biri. Bybit önümüzdeki yıllarda Arjantin’i cesaretlendirecek.”

Bu haber ilk olarak cryptopotato.com’da yayınlandı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin